background img
banner
banner

Στην οκτάδα του Athens International Gran Prix ο Χρήστος Τσερεντζούλιας

Το Athens International Gran Prix πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και εφέτος, το διήμερο 28-29 Απριλίου στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο Αθηνών με συμμετοχές πρωταθλητών ποδηλασίας από 15 και πλέον χώρες.

Το “παρών” έδωσε για μία ακόμη φορά σε μεγάλη διοργάνωση ο Αιγιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Τσερεντζούλιας, που που με την ομάδα του Παναθηναϊκού κατάφερε να μπει στην πρώτη οκτάδα στο αγώνισμα του Κειρίν. Πιο συγκεκριμένα, κατέλαβε την 2η θέση στον μικρό τελικό και συνολικά την 8η στη γενική κατάταξη.

“Στο “Athens international Gran Prix” και στο αγαπημένο μου αγώνισμα του κειριν συναγωνίστηκα αξιόλογους Έλληνες και ξένους πρωταθλητές και είναι πάντα ευχαρίστηση μου που καταφέρνω να στέκομαι σε καλό επίπεδο παρότι εργάζομαι 8-10 ώρες τη μέρα και βρίσκομαι μακριά από το ποδηλατοδρόμιο.

Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και όλο τον κόσμο που με στηρίζει”, δήλωσε μετά τον αγώνα ο Χρήστος Τσερεντζούλιας ο οποίος προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα που είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας στα τέλη Ιουλίου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr