background img
banner
banner

Συνάντηση Δημήτρη Καλογερόπουλου με την παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής Πηνελόπη Τσαντούλα

Τη διεθνώς διακεκριμένη συμπολίτισσα, παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής κα Πηνελόπη Τσαντούλα, το γένος Αντωνοπούλου, με καταγωγή το Δημητρόπουλο Αιγιαλείας, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ώστε να της εκφράσει τα συγχαρητήριά του και ταυτόχρονα να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, αναφορικά με την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους στην περιοχή της Αιγιάλειας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, η κ Τσαντούλα δήλωσε: «Το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου το περνάω στο πατρικό μου σπίτι και στις βιολογικές μου καλλιέργειες στο Δημητρόπουλο. Παράλληλα ασχολούμαι με τον αθλητισμό και με διάφορα αθλήματα εδώ και πολλά χρόνια και είναι τιμή για μένα που ο δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος με κάλεσε στο γραφείο του να συζητήσουμε, εξάλλου είναι ο πρώτος δήμαρχος Αιγιαλείας που το πράττει. Τελείως τυχαία, λόγω των παιδιών μου, ασχολήθηκα με τη σκοποβολή και από το 2009 συμμετέχω και σε διεθνείς διοργανώσεις με πάρα πολλές διακρίσεις σε δύο ολυμπιακά αθλήματα, στο 25άρι πιστόλι και στο αεροβόλο στα 10 μ.».

Με τη σειρά του ο δήμαρχος Αιγιαλείας δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας σήμερα να συναντιόμαστε με μια συμπολίτισσα που τιμά διαχρονικά την πατρίδα της, την Αιγιάλεια και αποτελεί ζωντανή διαφήμιση για τον τόπο μας, φωτεινό παράδειγμα και φάρο ελπίδας, γιατί η σκληρή προσπάθεια πάντα ανταμείβεται. Η δημοτική μας αρχή εκτιμά ιδιαίτερα τις προσπάθειες όλων των αθλητών επαγγελματιών και ερασιτεχνών και ιδιαίτερα όσων διακρίνονται σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο».

Παρών στη συνάντηση ήταν ο Αιγιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας κ. Χρήστος Τσερεντζούλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική σημειολογία της αναγνώρισης, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, της πορείας της Πηνελόπης Τσαντούλα και της εποικοδομητικής συνεργασίας με τους ανθρώπους του αθλητισμού, στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής του στη νεολαία της Αιγιάλειας.

Η Πηνελόπη Τσαντούλα μετρά πολλές και σπουδαίες αθλητικές διακρίσεις, μεταξύ άλλων χρυσά και ασημένια μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα σκοποβολής (Sydney 2009, Torino 2013, Suhl 2019), καθώς και χρυσά και ασημένια μετάλλια σε πλήθος πανευρωπαϊκών και εθνικών διοργανώσεων, με πιο πρόσφατο το ασημένιο μετάλλιο στο European Masters Games στο Tampere της Φινλανδίας. Επίσης είναι μαραθωνοδρόμος και μεταξύ άλλων ασχολείται με την κωπηλασία, το αλεξίπτωτο βουνού, το kayak, την ορειβασία και το χειμερινό σκι.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr