background img
banner
banner

«Πάγωσαν τον χρόνο» στις δύο ρόδες!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΕΦΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑΣ

Με περίσσιο ενθουσιασμό, νέοι αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία λάτρεις του ποδηλάτου, συμμετείχαν χθες, πρώτη μέρα, στη μασκαράτα – ποδηλατάδα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Παιδικού Καρναβαλιού 2024 που διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας, με τη στήριξη του δήμου Αιγιαλείας, ξεσηκώνοντας τις δύο μεγάλες πλατείες και το κέντρο της πόλης!

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από την πλατεία Αγ. Λαύρας και κατέληξαν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων εκεί όπου… παρέδωσαν μαθήματα ισορροπίας και δεξιοτεχνίας, «παγώνοντας τον χρόνο» με το να στέκονται για πολλή ώρα πάνω στις δύο ρόδες, παραδίδοντας μαθήματα ισορροπίας! ΄΄Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή από αυτή την πρώτη ημέρα της Ποδηλατάδας αφού έλαβαν μέρος περί τα 30 άτομα΄΄, είπε στo Protionline.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μένιος Κουτρόπουλος, τονίζοντας πως με τις επιδόσεις τους εξέπληξαν και εντυπωσίασαν τους πάντες! Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους διαγωνιζόμενους στη χθεσινή δοκιμασία, διακρίθηκαν και προκρίθηκαν έξι, οι οποίοι κατάφεραν να παραμείνουν την περισσότερη ώρα και να ισορροπήσουν πάνω στα ποδήλατα. Σήμερα, η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Η ποδηλατάδα θα συνεχιστεί την ίδια ώρα σήμερα Πέμπτη καθώς και την Παρασκευή 15 Μαρτίου, ενώ στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου θα γίνει ο τελικός διαγωνισμός και η ανάδειξη του νικητή. Να σημειωθεί ότι οι δοκιμασίες γίνονται υπό την επιμέλεια του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Ποδηλασίας Χρήστου Τσερεντζούλια.

Ο κανονισμός λειτουργίας

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σήμερα ή αύριο θα πρέπει να γνωρίζουν τους παρακάτω κανονισμούς: α) Όλα τα μικρά παιδιά να είναι συνοδευόμενα από γονείς ή κηδεμόνες και να υπακούσουν στους κανόνες που θα τους ανακοινωθούν πριν την έναρξη της ποδηλατάδας, από τους διοργανωτές. β) Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες θα πρέπει να έχουν ήδη φροντίσει για την άριστη λειτουργία των ποδήλατών τους (φούσκωμα ελαστικών, φρένα κτλ). γ) Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα, είναι βόλτα με τα ποδήλατά μας και ΟΧΙ αγώνας, γι’ αυτό δεν κάνουμε επιθετική οδήγηση, δεν προσπερνάμε και επιδεικνύουμε την ομαδικότητα και την ευγενή μας άμιλλα. δ) Κανείς ποδηλάτης δεν προσπερνά τον προπομπό ποδηλάτη και κανείς δεν μένει πίσω από τον οπισθοφύλακα ποδηλάτη. ε) Αν για οποιονδήποτε λόγο νιώσουμε κόπωση ή αντιμετωπίσουμε τεχνικό πρόβλημα με το ποδήλατό μας, αμέσως σταματάμε στο δεξί μέρος του δρόμου και ενημερώνουμε τους διοργανωτές ή τον γονέα. στ) ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ!!! στ) Ο κάθε ποδηλάτης προαιρετικά να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr