background img
banner
banner

Ανείπωτη θλίψη αλλά και γραφειοκρατία για την οικογένεια του Μένιου Κουτρόπουλου

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Χωρίς ακόμη να έχουν συνέλθει από το τεράστιο σοκ της απώλειας του δικού τους ανθρώπου (και πώς να γίνει άλλωστε), οι συγγενείς του Μένιου Κουτρόπουλου, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου βρισκόμενος σε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, προσπαθούν τώρα να ξεπεράσουν τους «σκοπέλους» της μεταφοράς της σορού του στην Ελλάδα, ούτως ώστε να τελεστεί η κηδεία του.

Το γεγονός ότι μεσολάβησε η ελληνική αργία της εθνικής εορτής καθυστέρησε ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες, με άτομα της οικογένειας του εκλιπόντος που μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη για τις απαραίτητες διαδικασίες, να αναφέρουν το βράδυ της Τρίτης 26 Μαρτίου ότι, καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον δεν προκύψουν κι άλλα εμπόδια, η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Πέμπτη μετά το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου.

Βεβαίως οι διαπιστεύσεις που χρειάζονται για τη μεταφορά της σορού του αγαπητού σε όλους Μένιου, δεν είναι απλή υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, η τοπική κοινωνία και ιδίως οι πολυάριθμοι άνθρωποι που ήταν φίλοι και συνεργάτες του αείμνηστου προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αιγιάλειας, ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει το τραγικό γεγονός.

Η περιοχή έχει βυθιστεί στη θλίψη και παντού ακούγονται συζητήσεις για το ξαφνικό «φευγιό» του. Όλοι έχουν κάτι όμορφο να θυμηθούν, μία καλή κουβέντα να πουν για τον εκλιπόντα που όσο ζούσε εμπράκτως αποδείκνυε την αγάπη του για τους ανθρώπους της Αιγιάλειας, τους συλλόγους και κυρίως τα παιδιά.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων, ο δικός του φορέας τον οποίο «απογείωσε» με τη δράση του, οι Σύλλογοι Γονέων ο ένας μετά τον άλλο, αλλά και η υφυπουργός μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα τελευταία λόγω του Καρναβαλιού, και πλήθος φορέων, εξέδωσαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ανακοινώσεις και ψηφίσματα με αφορμή των απώλεια του Μένιου Κουτρόπουλου.

Το ψήφισμα της Ένωσης Γονέων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας πληροφορήθηκε, με εξαιρετική οδύνη, την απώλεια του προέδρου της Αριστομένη (Μένιου) Κουτρόπουλου, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε:

Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του, στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης στην εξόδιο ακολουθία.
Να εκφωνήσει επικήδειο λόγο.
Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του. Να δημοσιευθεί το ανωτέρω ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό Τύπο.
Μένιο μας, το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο και η προσφορά σου ανεκτίμητη. Θα μας λείψει το χαμόγελό σου, η φωνή σου, η ενέργεια και η δύναμη που έδινες σε όλους μας για να δημιουργήσουμε τόσα πράγματα.
Με βασικό χαρακτηριστικό την αγάπη για τον τόπο σου, άφησες έντονο το αποτύπωμα σου με την ανιδιοτελή προσφορά τόσο στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία όσο και στην εθελοντική σου πορεία.
Η θετική σου σκέψη, θα μας συνοδεύει σε κάθε μας δραστηριότητα και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο σου και δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένο τίποτα απ’ ό,τι δημιούργησες και ονειρεύτηκες. Καλό σου ταξίδι!!!

Συλλυπητήρια δήλωση Χριστίνας Αλεξοπούλου, Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών

Με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε ένα εξαίρετο Αιγιώτη, επιχειρηματία αρτοποιό και ακούραστο εργάτη της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της Αιγιάλειας, τον Μένιο Κουτρόπουλο.
Ο δραστήριος πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων της Αιγιάλειας και γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων Δυτικής Ελλάδας, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αφήνει σημαντική παρακαταθήκη προσφοράς στην τοπική κοινωνία του Αιγίου. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και στους οικείους τους.

Το μήνυμα του Δημάρχου Αιγιαλείας για τον θάνατο του Μένιου Κουτρόπουλου

Μετά το άγγελμα του αδόκητου θανάτου του Αιγιώτη επιχειρηματία και προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας Μένιου Κουτρόπουλου, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε έναν δημιουργικό και αεικίνητο συμπολίτη μας, τον Μένιο Κουτρόπουλο, που με τη δοτικότητά του και το υψηλό αίσθημα εθελοντισμού και προσφοράς που τον χαρακτήριζε έβαλε τη δική του, μοναδική σφραγίδα στην καθημερινή ζωή του Δήμου μας.
Η απώλειά του είναι δυσβάσταχτη και το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο. Εκφράζω εκ μέρους της δημοτικής αρχής και όλων των δημοτών τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr