background img
banner
banner

Η επίσκεψη της καρναβαλικής επιτροπής στο Δημαρχείο Αιγιαλείας

Μασκαρεμένα και με πολύ κέφι επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αιγιαλείας μέλη της καρναβαλικής επιτροπής της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αιγιαλείας το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου.
Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος τους δέχτηκε στο γραφείο του στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποιείται λίγο πριν τη λήξη του καρναβαλιού και μάλιστα δέχτηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Μένιο Κουτρόπουλο, ένα αναμνηστικό δώρο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν μια αποκριάτικη μάσκα!

«Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί όσες εκδηλώσεις έχουμε προγραμματίσει έχουν βγει πάρα πολύ ωραίες και το σημαντικότερο είναι ότι περισσότερο από όλους, έχουν χαρεί τα μικρά παιδιά. Η προσωπική μου ικανοποίηση νομίζω αντανακλά την ικανοποίηση όλων των συνεργατών αλλά και της αιγιώτικης κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Καλογερόπουλος, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να ξεκινήσουν ήδη οι προετοιμασίες για το καρναβάλι του 2025. «Θέλω το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουμε να οργανώνουμε το επόμενο καρναβάλι και βεβαίως να του δώσουμε τη διάσταση που του αρμόζει. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ και να εκφράσω την ικανοποίηση της δημοτικής αρχής, τη δική μου αλλά και των συνεργατών μου γι’αυτό που έχουμε πετύχει μέσα από μια συλλογική συνεργασία», είπε.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού Τάκης Ανδριόπουλος έκανε λόγο για μια άψογη συνεργασία η οποία έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και εξέφρασε την επιθυμία του να ξεκινήσουν άμεσα οι προετοιμασίες για το επόμενο καρναβάλι: «Η επιτυχία του φετινού καρναβαλιού ήταν αποτέλεσμα της συλλογικής μας προσπάθειας. Η ποδηλατάδα ήταν έμπνευση του βοηθού του Δημάρχου και πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστου Τσερεντζούλια. Από την επόμενη εβδομάδα κιόλας πρέπει να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις για την επόμενη χρονιά. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε το καρναβάλι μας και να το κάνουμε πόλο έλξης στην ευρύτερη περιοχή. Μιας και ο κόσμος κατεβαίνει στην Αχαΐα, καλό είναι το Αίγιο να αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το καρναβάλι. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, η συνεργασία ήταν άψογη μαζί σας και επίσης του χρόνου πιστεύω ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση και να στήσουμε ένα καρναβάλι από άκρη σε άκρη σε όλη την Αιγιάλεια. Αρκεί να έχουμε καλή διάθεση και ανοιχτά μυαλά».

Τέλος, ο Μένιος Κουτρόπουλος Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αιγιαλείας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άψογη συνεργασία που είχε η Ένωση με τον Δήμο Αιγιαλείας στο φετινό καρναβάλι δηλώνοντας ότι: « Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία. Η φετινή διοργάνωση ήταν η πιο πετυχημένη από όλες τις χρονιές, ο κόσμος το έζησε, το διασκέδασε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την καρναβαλική ομάδα και σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν και τους νέους που μπαίνουν συνεχώς στην ομάδα συνεργασίας. Φέτος, βάλαμε και μια δράση ακόμα, την ποδηλατάδα γιατί θέλουμε το ποδήλατο να γίνει τρόπος ζωής στην πόλη μας και αυτός είναι ο στόχος μας σε συνεργασία και με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού. Τρεις μέρες γεμάτες, τα παιδιά το αγάπησαν και στον τελικό θα ανταμειφθούν οι νικητές με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και δύο συμβατικά ποδήλατα. Ακολουθεί το Σάββατο βράδυ η νυχτερινή ποδαράτη όπου στόχος μας είναι να σηκώσουμε όλες τις γειτονιές στο πόδι! Είναι σημαντικό η Αιγιάλεια να έχει τη δική της καρναβαλική εβδομάδα σε όλες τις περιοχές, από άκρη σε άκρη. Το κάθε χωριό, η κάθε γειτονιά να συμμετέχει σε ένα δρώμενο».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr