background img
banner
banner

Κοσμοσυρροή και υπερθέαμα στο 24ο Καρναβάλι Αιγείρας | ΦΩΤΟ

Έσπασε όλα τα ρεκόρ το 24ο Καρναβάλι Αιγείρας το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου, με τους διοργανωτές να είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι, τόσο για τη συμμετοχή στα καρναβαλικά γκρουπ όσο και από την αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, πάνω από 4.000 κόσμου παρατάχθηκαν σε μία διαδρομή ενός χιλιομέτρου στην Π.Ε.Ο. στον κεντρικό δρόμο της Αιγείρας για να δουν το υπερθέαμα από 14 γκρουπ καρναβαλιστών συν τη βασίλισσα του Καρναβαλιού Πηνελόπη Τομαρά, που άνοιξε πρώτη τον “χορό” του καρναβαλιού, υπέρλαμπρη πάνω σε ένα περιστέρι.

Οι παρουσιαστές Ρία Σακούλη και Πάνος Βασιλόπουλος έδιναν τον τόνο και η καρναβαλική παρέλαση ξεκίνησε την “ξέφρενη” πορεία της με 800 καρναβαλιστές να σκορπούν χαρά και υπερθέαμα.

Γκρουπ από 65 έως 110 άτομα παρέλασαν χορεύοντας και τραγουδώντας, με τον κόσμο να συμμετέχει και να χειροκροτά σε μία εκδήλωση που κράτησε για 4 ώρες και ολοκληρώθηκε με την καύση του βασιλιά Καρνάβαλου.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε το καλύτερο άρμα Top Gun που ήταν και το πολυπληθέστερο, με τα μέλη του να απογειώνουν στο πέρασμά τους την καρναβαλική διάθεση  επισκεπτών και ντόπιων. Πρώτο γκρουπ συνολικά αναδείχτηκαν οι Γραμουστιάνοι που πρόσφεραν ευχαρίστηση καταχειροκροτήθηκαν για την εμφανισή τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr