background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Μακριά από …κόκκινες κάρτες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΡΟΔΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Στη χθεσινή προπόνηση του Παναιγιάλειου μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα ο Κοντοχρήστος αλλά και ο Σανδραβέλης, του οποίου τελικά ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός.
Απουσίαζε λόγω ασθένειας ο Φλώρος, ενώ το παρόν έδωσαν και οι Μακρής, Κοντοχρήστος που εξέτισαν την ποινή τους και μπορούν να υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ιάλυσο ο Νίκος Μανούρας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες (Λουκάς, Μαυρόπουλος) και τον Βίτο που αποβλήθηκε στο ματς με τον Αστέρα Βάρης.

Αποβολή με την ΑΕΡ Αφάντου, αποβολή με τον Αστέρα Βάρης και σημαίνει το καμπανάκι του κινδύνου για τον Παναιγιάλειο, αφού στα δύσκολα παιχνίδια με παίκτη λιγότερο, αποκτάς σημαντικό μειονέκτημα.

Ο Νίκος Μανούρας εντείνει την προσοχή των μελανόλευκων σε μαρκαρίσματα που μπορεί να επισύρουν ποινές και το χειρότερο κάποια ακόμα αποβολή.

Από τρεις συνεχόμενες νίκες προέρχεται ο Ιάλυσος

Τα τελευταία τρία νικηφόρα αποτελέσματα μέσα από ένα σχετικά εύκολο πρόγραμμα με Εράνη, Μεσολόγγι και Ερμιονίδα, έχουν ανεβάσει το ηθικό και την ψυχολογία στους παίκτες του Ιάλυσου.
Ο προπονητής Παναγιώτης Σπάρταλης είδε παράλληλα την ομάδα του να ξεπερνά την ζώνη κινδύνου και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο να παραμείνει μακριά από τον υποβιβασμό.

Παρασκευή μεσημέρι η αναχώρηση της μελανόλευκης αποστολής

Από το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής στις 15:20 το ταξίδι για την Ρόδο ο Παναιγιάλειος. Θα έχει προηγηθεί πρωινή προπόνηση, μετά την σημερινή της Πέμπτης. Η αποστολή θα πετάξει για το νησί της Ρόδου στις 19:30 για ξεκούραση το βράδυ και τη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος το Σάββατο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr