background img
banner
banner

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Π.Ε ΑΧΑΪΑΣ « ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ»

Την Τρίτη 12 Μαρτίου προσήλθαν σε συνεδρίαση οι ορισμένοι εκπρόσωποι των φορέων μελών της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις». Στην Αστική Εταιρεία συμμετέχουν ενεργά εννέα φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού καθώς και άλλων επιστημονικών και κοινωνικών φορέων του Νομού, μεταξύ των οποίων και ο δήμος Αιγιαλείας.

Exif_JPEG_420

Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν: η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία κατέχει και τη θέση Προέδρου στο ΔΣ με εκπρόσωπο την κα Άννα Μαστοράκου, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος Πατρέων με ρόλο Αντιπροέδρου στο ΔΣ και εκπρόσωπο την κα Ευδοξία Αβραμοπούλου – Δημοτική Σύμβουλος, η Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ» με ρόλο Γραμματέα και εκπρόσωπο τον κ. Βασίλη Πασσά – Επιστημονικά Υπεύθυνο της «ΠΡΟΤΑΣΗΣ», ο Δήμος Αιγιάλειας ως μέλος με εκπρόσωπο την κα Μαρία Αγγελοπούλου – Αντιδήμαρχος, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ως μέλος με εκπρόσωπο την κα Κωνσταντίνα Ασκούνη – Αντιδήμαρχος, ο Δήμος Καλαβρύτων ως μέλος με εκπρόσωπο τον κ. Ανδρέα Ζυγούρα, Δημοτικός Σύμβουλος. Επίσης, στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία συμμετέχει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με εκπρόσωπο τον κ. Κωνσταντίνο Σβόλη, το Πανεπιστήμιο Πατρών με εκπρόσωπο τον κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο και ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας με εκπρόσωπο τον κ. Ιωάννη Βλάχο.

Η συνέπεια, το ουσιαστικό ενδιαφέρον και η προθυμία τόσο της νέας Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και όλων των εκπροσώπων φορέων -μελών της Αστικής Εταιρείας αποτελούν εγγύηση για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης αλλά και εξέλιξης του έργου που παρέχει δωρεάν και αδιάλειπτα εδώ και 26 χρόνια σε όλους του κατοίκους του Νομού Αχαΐας με στόχο την πρόληψη κάθε μορφής εξάρτησης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr