background img
banner
banner

1ο ΕΠΑΛ ΑΙΓΙΟΥ: Προσφορά θέσεων μαθητείας σε επιχειρήσεις για πρακτική εξάσκηση

Στο 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου λειτουργεί το Μεταλυκειακό έτος-Τάξη Μαθητείας για τρία συνεχόμενα χρόνια στο οποίο οι απόφοιτοι όλων των ειδικοτήτων μπορούν να κάνουν πρακτική εξάσκηση σε εργοδότες για 4 ημέρες εβδομαδιαίως (8 ώρες ημερησίως) και μία ημέρα εβδομαδιαίως σχολικής διδασκαλίας.

Για την επιτυχία του Μεταλυκειακού έτους-Τάξη μαθητείας είναι απαραίτητη η προσφορά θέσεων μαθητείας από επιχειρήσεις, κυρίως της περιοχής της Αιγιαλείας. Η πρακτική εξάσκηση είναι προς όφελος τόσο των μαθητευομένων όσο και των επιχειρήσεων.

Οι ειδικότητες που λειτουργούν στο 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου είναι οι εξής: Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων, Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού, Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, Τεχνικός Οχημάτων, Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθός Νοσηλευτή.
Περισσότερες πληροφορίες στο 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου: Χατζηαποστόλου Αλέξιος και Πέτσα Μαρία. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2691023917/ 2691021876.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr