background img
banner
banner

Φιλική επικράτηση 5-1 ο Παναιγιάλειος την Νίκη Προαστείου

Καλά στοιχεία έδειξε ο Παναιγιάλειος τουλάχιστον σε ατομικό επίπεδο των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν, σίγουρα όμως θα χρειαστεί δουλειά από τον προπονητή Νίκο Μανούρα για να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές σύνολο.

Στο φιλικό παιχνίδι της Τρίτης 22 Αυγούστου, η Νίκη Προαστείου μας εξέπληξε για μια ακόμα φορά ευχάριστα, έχοντας περισσότερες τελικές στη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου, σημειώνοντας και το πρώτο γκολ του αγώνα με τον Αντωνόπουλο στο 37΄.

Αντίδραση στην επανάληψη από τον Παναιγιάλειο

Με έντεκα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές μπήκε στο β΄ ημίχρονο η Νίκη Προαστείου, αντίθετα με τον Παναιγιάλειο που έκανε αλλαγές στα διαστήματα του αγώνα μέχρι να περάσουν όλοι οι μελανόλευκοι στον αγωνιστικό χώρο.

Από τα αποδυτήρια ήρθε η ισοφάριση 1-1 του Παναιγιάλειου με το Λιάτο, που σκόραρε από την πάσα του Κοντοχρήστου πριν συμπληρωθεί το δίλεπτο της επανάληψης.

Στο 60΄ ανέτρεψε την κατάσταση ο Μακρής σημειώνοντας το 2-1 με αφετηρία πάλι τον Κοντοχρήστο.

Στο 66΄ ο Βιλανάκης ανέβασε την διαφορά στο 3-1 και ο Οικονόμου με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 70΄ το 4-1.

Το τελικό 5-1 για τον Παναιγιάλειο πέτυχε ο Βασίλτσης στο 75΄.

Παναιγιάλειος (Νίκος Μανούρας): Χάμος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος Σακελλαρόπουλος, Μωραϊτης, Μαυρόπουλος, Λιάτος, Κοτσόκολος, Λουκάς, Μακρής, Γκίκα.
Ακόμη αγωνίστηκαν οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάκης Παπαδόπουλος, Μαχαίρας, Τσεκούρας, Βιλανάκης, Οικονόμου, Βασίλτσης, Ξυνός, Θεοφανόπουλος,Ταξιαρχόπουλος.

Νίκη Προαστείου (Νίκος Πατρώνης):Θεοδωρόπουλος, Ζεκάι, Σταματάκης, Σοφιανόπουλος, Τζώρτζης, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Αντωνόπουλος, Πατρώνης, Παπαδιονυσίου, Μητρόπουλος.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Ισόγλου, Θεοδωρόπουλος, Φερτάκης, Κωλέτσης, Τεντόπουλος, Μοσχόπουλος, Χρήστος Γιαννίτσος, Αγγελος Γιαννίτσος, Καψής, Φούντος, Ντζάνης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr