background img
banner
banner

Αναμένεται επιτελικός μέσος μέσα στην εβδομάδα

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Αντίθετα με τα προγραμματισμένα παιχνίδια που ήθελαν τον Παναιγιάλειο να ξεκινά την πρεμιέρα στην έδρα του, έχει τώρα να παίξει δυο εκτός έδρας παιχνίδια μετά την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, τουλάχιστον δίνεται ένα χρονικό περιθώριο μιας ακόμα εβδομάδας στον Αιγιώτικο Σύλλογο να προετοιμαστεί, πριν πατήσει τους αγωνιστικούς χώρους για τα επίσημα παιχνίδια. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στο φαβορί του 4ου ομίλου Πανιώνιο, αλλά και από το παιχνίδι Σούπερ Καπ με τον ΑΠΣ Πάτραι.

Mεταγραφή επιτελικού μέσου

Οι πληροφορίες που έρχονται από τον Παναιγιάλειο, θέλουν εντός των επόμενων ημερών την προσθήκη ενός μέσου στο ρόστερ του. Μια θέση με πολλές απαιτήσεις, που αν λειτουργεί θετικά μπορεί να προσφέρει περισσότερες επιθετικές ευκαιρίες και παράλληλα να κάνει πιο εύκολη την υπόθεση γκολ, το οποίο είναι αυτό που χαρίζει και τους βαθμούς.

Νέος προπονητής ο Κ. Γαλτσίδης στην Ερμιονίδα

Τον Ιούλιο η ΑΕ Ερμιονίδας είχε ανακοινώσει προπονητή τον Μιχάλη Καβαλιέρη και τον Αύγουστο έκλεισε συμφωνία με τον Κώστα Γαλτσίδη.
Ο έμπειρος τεχνικός γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1968 στη Θεσσαλονίκη. Έχει συνδέσει το όνομά του στην προπονητική του καριέρα με σημαντικές επιτυχίες και στην Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως η άνοδος του Αγροτικού Αστέρα στη Super League 2 την περίοδο 2021-22.

Ο 55χρονος προπονητής σημείωσε, επίσης, πολύ καλές παρουσίες στην κατηγορία με τη Θύελλα Σαρακηνών, αλλά και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Στο παρελθόν έχει περάσει, ακόμα, από τους πάγκους των ΠΟ Τρίγλιας, Κιλκισιακού, Απόλλωνα Καλαμαριάς (Κ-19), Αχιλλέα Τριανδρίας και Ποσειδώνα Καλαμαριάς, σύλλογοι με τους οποίους έχει καταγράψει, επίσης, στο βιογραφικό του σημαντικές επιτυχίες και σε επίπεδο τμημάτων υποδομής.

Στις 16:00 η ώρα έναρξης μέχρι τέλη Οκτωβρίου

Με εξαίρεση τα παιχνίδια που περιέχουν ομάδες από τα νησιά, η κοινή ώρα έναρξης στις υπόλοιπες συναντήσεις θα είναι στις 4 το απόγευμα.
Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου, όπου θα αλλάξει η ώρα έναρξης για τις 15:00, μέχρι τις 24 Μαρτίου του 2024. Στην αμέσως επόμενη αγωνιστική (31/03/24), η έναρξη των αγώνων θα επιστρέψει στις 4 το απόγευμα μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr