background img
banner
banner

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: “Ας αναμετρηθούμε με τα προβλήματα του τόπου μας και τις παλαιού τύπου αντιλήψεις”

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

Ονομάζομαι Αντώνης Παπαχριστόπουλος του Σωτηρίου και της Βασιλείας. Γεννήθηκα στο Αίγιο το 1980 όπου και κατοικώ. Είμαι παντρεμένος με την Αndreea Μονavu και έχουμε αποκτήσει ένα αγοράκι ενάμιση ετών. Είμαι απόφοιτος Οικονομικών του Εθνικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελεγκτική & Λογιστική στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ελεγκτική εταιρεία ΣΟΛ ΑΕ παρέχοντας υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών σε όλη την Ελλάδα. Στην συνέχεια εργάστηκα σε λογιστήρια και οικονομικές διευθύνσεις μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων (ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, SOLARCELLS HELLAS) και πλέον διατηρώ στην πόλη του Αιγίου το δικό μου λογιστικό – οικονομοτεχνικό γραφείο.

Ως ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, ως νέος ελεύθερος επαγγελματίας και φυσικά ως οικογενειάρχης αποφάσισα να συμμετάσχω για πρώτη φορά στις Δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ‘’ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ’’ και να προσφέρω και εγώ με τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, του τόπου που γεννήθηκα και επέλεξα να ζήσω.

Η σημερινή πραγματικότητα στο Δήμο μας δεν αφήνει πολλά περιθώρια αποστασιοποίησης για κανέναν μας. Παρατηρώ με μεγάλη λύπη, εδώ και αρκετά χρόνια, την περιοχή μας όχι μόνο να παραμένει στάσιμη αλλά να κάνει συνεχώς βήματα προς τα πίσω. Η πόλη μας αποβιομηχανοποιήθηκε, το ΤΕΙ απομακρύνθηκε, τα εισοδήματα των αγροτών συρρικνώθηκαν σημαντικά, προϋποθέσεις και συνθήκες για νέες επενδύσεις δεν υπάρχουν και η πανέμορφη Αιγιάλεια με την προνομιακή αυτή τοποθεσία δεν έχει κατορθώσει να μπει καν στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας. Αρνητικό αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι οι επαγγελματίες να εγκαταλείπουν σιγά σιγά την αγορά και να κλείνουν τα μαγαζιά τους. Όταν περπατάς σε βασικές οδούς του Δήμου, δημιουργούνται εικόνες προβληματισμού & ανησυχίας για το μέλλον της πόλης μας! Οι νέοι μας, τα παιδιά μας, προσπαθούν να βρουν διέξοδο και να εργαστούν σε άλλες πόλεις, εγκαταλείποντας έτσι την περιοχή μας. Έχοντας μεγαλώσει και επειδή ζω και εργάζομαι στην Αιγιάλεια αρνούμαι να αποδεχτώ αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα για τον τόπο μου. Τον τόπο που αγαπώ και που θα ήθελα να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Έναν τόπο που λόγω γεωγραφικής θέσης και μόνο μπορεί να κάνει τεράστια βήματα ανάπτυξης και προόδου. Χρειάζεται όμως ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΡΑΜΑ, ΣΩΣΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να συμμετάσχω στην παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» με επικεφαλής τον Χρήστο Γούτο, έναν άνθρωπο με ευγένεια, εντιμότητα, ειλικρίνεια και πολύ όρεξη όχι για μεγάλα λόγια αλλά για πολύ δουλειά και πολλά έργα. Το ήθος του και η δημοκρατική του συμπεριφορά σε συνδυασμό με το κοινό μας όραμα για τον τόπο, με έκανε από απλό παρατηρητή να θελήσω να αναλάβω ενεργό δράση. Απαλλαγμένοι από εξαρτήσεις, με υποψήφιους νέους ανιδιοτελείς, αξιόλογους, ας θυμηθούμε ότι η ευγένεια δεν αποτελεί σημάδι αδυναμίας. Ας αφήσουμε στην άκρη κόμματα & χρώματα. Ας αναμετρηθούμε με τα προβλήματα του τόπου μας και τις παλαιού τύπου αντιλήψεις. Είναι ανάγκη να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με στόχο να ζωντανέψουμε τον τόπο που αγαπάμε και θέλουμε να ζήσουμε.
Καλή επιτυχία Χρήστο, καλή επιτυχία «Αιγιάλεια μαζί για το Αύριο»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr