background img
banner
banner

Οι προπονητές στον β΄ όμιλο της Β΄ κατηγορίας

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Εκτός από τις αλλαγές που προέκυψαν στον β΄ όμιλο της Β΄ κατηγορίας ύστερα από τις ανόδους και τους υποβιβασμούς της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν, αλλαγές παρατηρούνται και στους πάγκους των ομάδων, αφού για διάφορους λόγους οι διοικήσεις προέβησαν σε αντικαταστάσεις στην τεχνική ηγεσία.

Με εξαίρεση τον προπονητή Θανάση Νταγιούκλα που ήταν ο εκλεκτός για τον νέο πρόεδρο Χρήστο Βλάχο αντικαθιστώντας τους περυσινούς προπονητές Νίκο Ψυχογιάννη και Ανδρέα Μπέσκο στον Φοίνικα / Ζήρια, δεν είχαμε άλλη αλλαγή στους πάγκους των ομάδων της Αιγιάλειας.

Είχαμε τις ανόδους από την Γ΄ κατηγορία για τον Απόλλωνα Αιγίου που διατήρησε στον πάγκο του τη Νικολέττα Ράπτη και τον Γιάννη Παλαιολογόπουλο και την Αβυθο που εμπιστεύεται σταθερά την αξία του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Μετά την άνοδο της Θύελλας Αιγίου και της ΑΕ Καλαβρύτων, συνεχίζουν στην Β΄ κατηγορία η ΑΕ Αιγίου με τον προπονητή Λεωνίδα Σκαρτσίλα, ο Αστέρας Τέμενης με τον Αντώνη Μπάλα, ο Αχιλλέας Καμαρών με τον Φώτη Φιτσιάλο.

Οι προπονητές στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας
Αβυθος: Αλέξης Σπυρόπουλος
ΑΕ Αιγίου: Λεωνίδας Σκαρτσίλας
Απόλλων: Νικολέττα Ράπτη – Γιάννης Παλαιολογόπουλος
Αστέρας Τέμενης: Αντώνης Μπάλας
Αχιλλέας Καμαρών: Φώτης Φιτσιάλος
Φοίνικας/Ζήρια: Θανάσης Νταγιούκλας
ΑΕ Αρόης: Γιάννης Γαρταγάνης
Αίας Πατρών: Ανδρέας Ζαφειρόπουλος
Απόλλων Εγλυκ: Θεόδωρος Τσάμης
Αστέρας Λεοντίου: Διονύσης Βαλσαμής
Ηρακλής Πατρών:  Ν. Κωλέτσης και Π. Καρακίτσος
Πανιων/Αχιλλέας: Κώστας Λάζαρης
Πάτρα 2005: Γιάννης Αλεξανδρόπουλος
Πετεινοί: Χριστόδουλος Γκρέκας

Έξι νέα σωματεία ήρθαν να προστεθούν στον β΄ όμιλο

Άλλαξε για τα καλά ο χάρτης στον όμιλο Αιγίου σε σύγκριση με την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.
Παρέμειναν μόνο η ΑΕ Αρόης και ο Ηρακλής Πατρών, ενώ ήρθαν από την Α΄ κατηγορία τα σωματεία που υποβιβάστηκαν: Απόλλων Εγλυκάδας, Πανιώνιος / Αχιλλέας, Πάτρα 2005.
Από την Γ΄ κατηγορία προβιβάστηκαν και ήρθαν στον β΄ όμιλο της Β΄ κατηγορίας οι Πετεινοί και ο Αίας Πατρών.

Σε ξεχωριστό όμιλο τα σωματεία της Αιγιάλειας στην κλήρωση κυπέλλου

Παράλληλα με τα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας, το βράδυ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση κυπέλλου.
Οπως συνηθίζεται από την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της περιοχής μας στην πρώτη φάση του κυπέλλου δεν συμμετέχουν τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας παρά μόνο αυτά της Β΄ και της Γ΄ κατηγορίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες τα οκτώ σωματεία της Αιγιάλειας σε Β΄ και Γ΄ κατηγορία, θα κληρωθούν μεταξύ τους σε 4 ζευγάρια, αποφεύγοντας έτσι μακρινές μετακινήσεις σε Πάτρα και Κάτω Αχαΐα. Τα σωματεία αυτά είναι από την Β΄ κατηγορία: Αβυθος, ΑΕ Αιγίου, Απόλλων Αιγίου, Αστέρας Τέμενης, Αχιλλέας Καμαρών, Φοίνικας / Ζήρια και από την Γ΄ κατηγορία: Φλόγα Ροδιάς, ΑΟ Αιγίου.

Δεν δήλωσε συμμετοχή το Σκεπαστό

Τα δυο τελευταία χρόνια το Σκεπαστό είχε ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα, το οποίο όμως εγκατέλειψε ύστερα από λίγες αγωνιστικές παρουσίας. Αυτή η εποχή δεν προσφέρεται για …πειράματα στην ομάδα των Καλαβρύτων, αφού σύμφωνα με τον νέο ΚΑΠ τα σωματεία που αποχωρούν τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο. Το πιθανότερο για το Σκεπαστό είναι να κατεβάσει στο πρωτάθλημα μια ομάδα σε παιδικό πρωτάθλημα, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο την επιχορήγηση από την ΕΠΟ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr