background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Την Τετάρτη ολοκλήρώνεται η 2η αγωνιστική

Με δυο ακόμα παιχνίδια που εκκρεμούν, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, στον 2ο όμιλο.

Ο Απόλλων Αιγίου έχοντας παρουσιάσει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, προηγείται στον πίνακα της βαθμολογίας με τέρματα 8-0, ύστερα από τις δυο εντός έδρας νίκες. Η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου μπορεί να πάρει βαθμούς και μακριά από το γήπεδο της Ροδιάς, αφού οι νεοαποκτηθέντες Χίλα, Μετζάι έχουν «δέσει» για τα καλά το αμυντικό σύστημα του Απόλλωνα, ενώ στην επίθεση είναι ικανοί να κάνουν ζημιά οποιαδήποτε στιγμή, οι έμπειροι επιθετικοί Γιώργος Μαρής, Ηλίας Λαλιώτης, Χάρης Μαρής και Παναγιώτης Μητρόπουλος.

Το απόλυτο βαθμών διατηρεί και ο Αστέρας Λεοντίου και απομένει να δούμε την εξέλιξη του πρωταθλήματος συγκρίνοντας τους πρωτοπόρους και απέναντι από δύσκολες έδρες και ομάδες.
Από την Αιγιάλεια έχουν γευτεί μια φορά την χαρά της νίκης: Αχιλλέας Καμαρών, Αστέρας Τέμενης και Φοίνικας / Ζήρια.

Χωρίς βαθμούς Αβυθος και ΑΕ Αιγίου

Η Αβυθος μετράει δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς βαθμό είναι επίσης και η ΑΕ Αιγίου, που όμως έχει παίξει ένα παιχνίδι. Θα συναντηθεί την Τετάρτη εκτός έδρας με τον επίσης «άποντο» Αίαντα Πατρών.

Επίσης στο άλλο ζευγάρι της Τετάρτης Πάτρα 2005 – Πετεινοί, οι αντίπαλοι είχαν ξεκινήσει με ήττα στην πρεμιέρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr