background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μεγάλα σκορ, σκίστηκαν τα δίχτυα στην 5η αγωνιστική

ΝΙΚΗ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ, ΒΑΡΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑ

Χωρίς …λύπηση οι πρωταγωνιστές στα παιχνίδια του Σαββάτου, γέμιζαν «μπάλες» τις αντίπαλες εστίες, για να σημειωθούν έτσι κάποια εντυπωσιακά σκορ.
Ο Αρης Πατρών βρήκε «πληγωμένη» την ΑΕ Καλαβρύτων και την αποτελείωσε με το 8-0.

Στο Προάστειο η Νίκη «μάδησε» με 7-0 τον Αετό Ρίου.

Στο Πλαστήρα ο Κεραυνός με τρία γκολ στο φινάλε βρέθηκε νικητής 6-1 κόντρα στην Θύελλα Αιγίου.

Όμως και το 3-0 του Εθνικού Πατρών απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι, μόνο λίγο δεν ήταν. Και αυτό γιατί ο Εθνικός μετά το μέτριο ξεκίνημα σημείωσε τυπικά την πρώτη εντός έδρας νίκη αφού τα Προσφυγικά είναι κοινή έδρα με τον ΑΠΣ Πάτραι. Οι ηττημένοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα και με διαφορά, αφήνοντας τώρα μόνο του στην κορυφή τον Αρη Πατρών.
Εκεί που το σκορ έμεινε σε χαμηλό επίπεδο, ήσαν και πολύτιμοι οι βαθμοί της νίκης.

Στην Αγυιά η Αιγείρα / Ακράτα πήρε το παιχνίδι με το «χρυσό» γκολ του Μαγγίνα στο 82΄, ενώ στο ίδιο λεπτό είχαμε και την εκτός έδρας νίκη του Αχαΐκού 1-0 τον Πήγασο με γκολ του Στειακάκη.

Δαβουρλής – Αιγείρα / Ακράτα 0-1

Ακόμα μια νίκη για την Αιγείρα / Ακράτα που θα χαρακτηριζόταν επαγγελματική, αφού έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει τους τρεις βαθμούς στην Αγυιά από τον Δαβουρλή. Χωρίς κάτι ιδιαίτερο το α΄ ημίχρονο με την ευκαιρία του Ροδόπουλου να ξεχωρίζει που βρέθηκε τετ α τετ και πλάσαρε άουτ ύστερα από την κάθετη πάσα του Κουτρόπουλου.

Στο β΄ ημίχρονο ανέβηκε η απόδοση της Αιγείρας / Ακράτας που έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι, σε αυτό συνέβαλλαν και οι αλλαγές, με μια από αυτές μάλιστα να περιέχει τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος.

Ήταν ο Δημήτρης Μαγγίνας που πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με κεφαλιά στο 82΄, αξιοποιώντας την σέντρα του Νικολόπουλου.
Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Σταυρόπουλος, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Κυρίκος, Τζιαβάρας (46΄ Καρβούνης), Νικολόπουλος(84΄ Αλέφαντος), Δ. Μητρόπουλος (73΄ Μαγγίνας), Ροδόπουλος

Θύελλα Αιγίου – Κεραυνός 1-6

Στο γήπεδο Πλαστήρα ο Κεραυνός αιφνιδίασε την γηπεδούχο Θύελλα, σκοράροντας στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Τσεγγενέ, που δεν συγχώρεσε την αμυντική αδράνεια. Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα διπλασίασε τα δικά του γκολ αλλά και του Κεραυνού στο 10΄.

Η Θύελλα αντέδρασε στη συνέχεια, μείωσε 1-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Μαρδάς και εκτέλεσε ο Διαμαντόπουλος. Εκεί που δυνάμωνε η πίστη της Θύελλας για μια καλύτερη συνέχεια, ήρθε το γκολ του Μεντζελόπουλου 1-3 στο 77΄, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι (οφσάιτ). Με τρεις αναγκαστικές αλλαγές και το σκορ να ξεφεύγει στο +2 γκολ, η Θύελλα έμοιασε να παραδίδει όπλα και να δέχεται το 1-4 στο 88΄ και άλλα δυο γκολ στις καθυστερήσεις από τον Αγγελή.

Θύελλα Αιγίου: Παρίσης, Αθανασίου (75΄ λ.τ. Σπυρόπουλος), Ιατρόπουλος, Ραυτόπουλος (32΄ λ.τ. Βαγενάς), Μαρδάς, Νικολακόπουλος (65΄ Αποστολόπουλος), Διαμαντόπουλος (75΄ Ευσταθίου), Γκοτσόπουλος (75΄ λ.τ. Τσέλα), Καραινδρος, Νικολάου, Μυλωνάς.

Αρης Πατρών – ΑΕ Καλαβρύτων 8-0

Με τα προβλήματα να μην έχουν τελειωμό, η ΑΕ Καλαβρύτων παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στο γήπεδο Προσφυγικών, ο Κωστής Βλάχος είχε μόνο μια αλλαγή στη διάθεσή του, δεν μπόρεσε να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου Αρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί από το α΄ ημίχρονο 4-0, με τον Γιάννη Σπανό να κάνει χατ τρικ και να φτάνει έτσι στα 11 γκολ. Ο Μητρόπουλος συμπλήρωσε το «καρέ» γκολ των νικητών για το α΄ ημίχρονο, για να ακολουθήσουν δυο γκολ του Σταυρόπουλου και ένα του Μακρή, καθώς και το αυτογκόλ του τερματοφύλακα Γιώργου Τσαβαλά. Ο τελευταίος έκανε χρέη τερματοφύλακα, αφού ο Γιάννης Λέσης έχει σπασμένο δάχτυλο.

ΑΕ Καλαβρύτων: Γ. Τσαβαλάς, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Σαλάι, Ντολάνι, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Κουτρουμάνης, Αντριάνο, Ρετζίνο, Βραχλιώτης (75΄ Φλογεράς).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr