Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ ο Α.Ο Ακράτα γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-2 σετ από τον Παμβοχαϊκό. Κατάφερε από 2-0 να ισοφαρίσει τα σετ σε 2-2 αλλά δεν ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή με την ομάδα των γηπεδούχων να επικρατεί στο ται μπρεικ.
Με πάθος και αποφασιστικότητα, τα κορίτσια έδειξαν αληθινό χαρακτήρα στο γήπεδο, παλεύοντας μέχρι το τέλος για κάθε πόντο.
Παρόλο που έδωσαν τα πάντα για τη νίκη, η αντίπαλη ομάδα έκανε λιγότερα λάθη στο πέμπτο και τελευταίο σετ, κερδίζοντας το παιχνίδι τελικά με 3-2.
“Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την εξαιρετική προσπάθειά τους και την αφοσίωσή τους στο γήπεδο. Παρά το αποτέλεσμα, είμαστε περήφανοι για την αγωνιστική εμφάνιση και συνεχίζουμε προς την κορυφή με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα!”, αναφέρεται σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.