background img
banner
banner

Προσέφεραν αίμα μιμούμενοι τον μεγαλύτερο «Αιμοδότη» Ιησού Χριστό

THN ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΙΓΙΟΥ

Η εθελοντική αιμοδοσία που έχει καθιερώσει ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Φανερωμένης Αιγίου, δεν είναι μία απλή διαδικασία που επαναλαμβάνεται ανά διαστήματα. Είναι μία αληθινή πράξη αγάπης που πραγματικά, σώζει ανθρώπινες ζωές! Έμπρακτη ήταν η αγάπη για τον συνάνθρωπο, όλων όσοι προσήλθαν το πρωινό της Κυριακής των Βαΐων 28 Απριλίου, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος της Ενορίας.

΄΄Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου και από τη διάθεσή τους να προσφέρουν αίμα για τον συνάνθρωπο πάσχοντα. Η αγάπη για τον άνθρωπο ταυτίζεται απόλυτα με τη θυσία του Θεανθρώπου. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 11 φιάλες αίματος και ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, μιμούμενοι τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, τον πρώτο και μεγαλύτερο «Αιμοδότη»΄΄, ανέφερε στo Protionline.gr ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, π. Αθανάσιος Λιακόπουλος.

Σημειώνεται ότι η εθελοντική αιμοδοσία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Φανερωμένης επανήλθε μετά από τρία έτη που είχε σταματήσει λόγω της πανδημίας, διάστημα κατά το οποίο, παρά τις δυσχερείς συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, η τράπεζα αίματος του Ιερού Ναού διέθεσε πάνω από 100 φιάλες αίματος σε ασθενείς!


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr