background img
banner
banner

Εξήντα και πλέον εραστές του ποδηλάτου απόλαυσαν τη βόλτα με πανσέληνο

Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η “1η ποδηλατάδα με πανσέληνο”, που διοργάνωσαν οι φίλοι του ποδηλάτου το Σάββατο 22 Ιουνίου. Με πάνω από εξήντα μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες στην αφετηρία στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, οι οποίοι έβαλαν την δική τους πινελιά χρωματίζοντας ακόμη περισσότερο το όμορφο σκηνικό.. Μεγάλη έμφαση δόθηκε από τους διοργανωτές στην ασφάλεια και την προστασία των ποδηλατών.

Πριν την εκκίνηση δόθηκαν φώτα και κράνη, με την ευγενική χορηγία του καταστήματος HOUTAS BIKES από το Μεσολόγγι. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδρομής υπήρχε συνοδεία μοτοσικλετιστών προσφέροντας νερά και τεχνική υποστήριξη. Ο παραλιακός δρόμος της Αλυκής γέμισε με άσπρα και κόκκινα φωτάκια και με χαρούμενες φωνές μικρών και μεγάλων ποδηλατών. Στην παραλία των Διγιελιωτίκων μία έκπληξη τους περίμενε. Οι αναμμένοι πυρσοί τους οδηγούσαν στην μαγική θέα της πανσελήνου. Το όλο ρομαντικό σκηνικό ολοκληρώθηκε με την ρήψη βεγγαλικών προσφορά της επιχείρησης “Μπουκέτο Μπαλόνια” του υποκαταστήματος Αιγίου του Βασίλη Καρναχωρίτη.

Μετά την επιστροφή τους στην πλατεία ακούστηκαν τραγούδια από την σοπράνο κα Ζάγορα, αφιερωμένα στο φεγγάρι. Αμέσως μετά ακολούθησε η κλήρωση των δώρων στους συμμετέχοντες. Δώρα που δόθηκαν από τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο πρώτος κληρωθέντας του ποδηλάτου (προσφορά του καταστήματος ποδηλάτων του κ. Τζάκη) Ηρώδης Ναξάκης προσφέρθηκε να επαναληφθεί η κλήρωση με σκοπό να κερδίσει το ποδήλατο-δώρο κάποιο παιδί που να το έχει ανάγκη.

Μιλώντας στo Protionline.gr ο Αιγιώτης ποδηλάτης υπέρ μαραθωνίων διαδρομών και εμπνευστής της εκδήλωσης αυτής Τσολάκης Λοΐζος μας τόνισε: «Σήμερα ζήσαμε μία αξέχαστη εμπειρία και είμαι ευτυχισμένος που αποτελώ μέρος αυτής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιχείρηση ΚΡΙΝΟΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ και στο κατάστημα Houtas Bikes για την έμπρακτη υποστήριξη”.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr