background img
banner
banner

Συναντήσεις για το πλάνο 2024-25 στον Φοίνικα / Ζήρια

ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μια ανάσα πριν τα play off έφτασε την περασμένη σεζόν ο Φοίνικας / Ζήρια, σε μια πορεία που εν γένει θεωρήθηκε επιτυχημένη.

Μια σειρά συναντήσεων έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες με τα μέλη της διοίκησης, καταγράφοντας τα υπέρ και τα κατά της αγωνιστικής σεζόν 2023-24 και μελετώντας τις όποιες διορθωτικές κινήσεις πρέπει και μπορούν να ακολουθήσουν.

Κεντρικό σημείο εστίασης ήταν οι ανάγκες στο ανθρώπινο δυναμικό, που θα τρέξει με επιτυχία τους ρόλους που θα του ανατεθούν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όπως σε κάθε σωματείο έτσι και στον Φοίνικα / Ζήρια, δεν γίνεται να παλεύουν με τα …θηρία όλη τη χρονιά 2-3 άνθρωποι, αφού οι ανάγκες που υπάρχουν και δημιουργούνται χρειάζονται περισσότερα ενεργά άτομα.

Μάλιστα αυτή την εποχή έχει τεθεί εκτός δράσης ο Νίκος Λαζανάς, που θα επιστρέψει από την Μύκονο τον Οκτώβριο.

Ένας λόγος παραπάνω για να βιαστεί η διοίκηση στην ενίσχυση ενεργών μελών και αυτό είναι που προβληματίζει και αναζητά λύσεις ο πρόεδρος Χρήστος Βλάχος.

Όπως δηλώνει ο ίδιος στo Protionline.gr, μέχρι το τέλος του Ιουνίου αισιοδοξεί ότι θα έχουν υπάρξει θετικές εξελίξεις σε αυτό το μείζον θέμα, που θα του περιορίσει τον διοικητικό «πονοκέφαλο».
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αρκετά ανοιχτά κεφάλαια στην ομάδα της δυτικής Αιγιάλειας, αφού θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι επαφές με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, αλλά και με τον προπονητή Νίκο Ψυχογιάννη, ο οποίος ήταν αυτός που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στον πάγκο της.

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr