background img
banner
banner

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Μαρκορά και Μεντζελοπούλου με την Εθνική στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων

Με τις… βαλίτσες στο χέρι βρίσκονται οι δύο αθλήτριες Τοξοβολίας του Αθλητικού Οµίλου «Κένταυρος» Ειρήνη Μαρκορά και Μάρα Μεντζελοπούλου, προκειµένου να συµµετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Νέων.

Οι δύο Αιγιώτισσες τοξότριες προσκλήθηκαν από την Ελληνική Οµοσπονδία Τοξοβολίας να συµµετάσχουν στην Εθνική Οµάδα Νέων, µετά τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στους αγώνες πρωταθλήµατος.

Σε αυτή τη φάση, τα δύο κορίτσια προετοιµάζονται εντατικά, µε τον προπονητή του συλλόγου Σταύρο Σταυρίδη να τους δίνει πολύτιµες συµβουλές και οδηγίες, ώστε να είναι έτοιµες για ένα απαιτητικό πρόγραµµα µε πολλούς βαθµούς δυσκολίας.

Η Ειρήνη Μαρκορά θυμίζουμε ότι πρόσφατα στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος Ανοιχτού χώρου, ενώ έχει κερδίσει και το Πρωτάθληµα Ελλάδος 2024 και 2023 Κλειστού χώρου στην κατηγορία U18.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Νέων θα διεξαχθεί στη Ρουµανία 7 έως 14 Ιουλίου και οι δύο τοξότριες θα αγωνιστούν, τόσο σε ατοµικό επίπεδο, όσο και σε οµαδικό µαζί µε την Αλεξοπούλου Αναστασία του συλλόγου «Ερµής» Πατρών.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr