background img
banner
banner

Συγχαρητήρια Δημάρχου Αιγιαλείας Δημ.Καλογερόπουλου στις δύο αιγιώτισσες πανελλήνιες πρωταθλήτριες τοξοβολίας

Τις δύο νεαρές τοξοβόλους Ειρήνη Μαρκορά και Μάρα Μεντζελοπούλου, που κατέκτησαν το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα στην κατηγορία «Σύνθετο τόξο γυναικών U18» στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου στην Κοζάνη, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, προκειμένου να τις συγχαρεί για τις σπουδαίες τους επιδόσεις, που χάρισαν περηφάνια σε όλους τους Αιγιαλείς.

Οι αθλήτριες είναι μέλη του Αθλητικού Ομίλου Αιγιάλειας «Κένταυρος» και συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του Ομίλου και προπονητή τους κ. Σταύρο Σταυρίδη και από τους γονείς τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε λόγος για τρόπους ουσιαστικής υποστήριξης του Ομίλου και των αθλητών του στα αθλήματα της τοξοβολίας και της σκοποβολής, ενώ πραγματοποιήθηκε μια πρώτη κουβέντα για τη διοργάνωση ενός αγώνα με περιφερειακό τουλάχιστον χαρακτήρα και σε κατάλληλο αγωνιστικό χώρο στην Αιγιάλεια.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη συμβολή των οικογενειών των διακεκριμένων αθλητριών, που υποστηρίζουν τα παιδιά τους και παράλληλα τα εμπνέουν να χτίσουν ευγενικούς, ποιοτικούς και αγωνιστικούς χαρακτήρες. Μαζί με τον βοηθό Δημάρχου κ. Χρήστο Τσερεντζούλια, υποσχέθηκαν κάθε δυνατή βοήθεια και στο τέλος της συνάντησης πρόσφεραν στις δύο αθλήτριες από ένα συμβολικό δώρο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr