background img
banner
banner

Ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο για τον Αθλητικό Όμιλο Αιγιάλειας “Κένταυρος”

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα αργυρό καθώς και μία 6η ήταν ο εντυπωσιακός απολογισμός του τμήματος Τοξοβολίας του Αθλητικού Ομίλου Αιγιάλειας “Κένταυρος” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων Κλειστού χώρου που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η αθλήτρια του Ομίλου, Ειρήνη Μαρκορά, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Σύνθετο τόξο γυναικών U18, ενώ η Μάρα Μεντζελοπούλου, ασημένιο μετάλλιο, στην κατηγορία Σύνθετο τόξο γυναικών U18 και ο Ορέστης Χλιάπας πήρε την 6η θέση στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών U21.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διοργάνωσε ο Α.Ο. Τοξοβολίας “Τοξόλυτοι” και έγινε για πρώτη φορά στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης.

Συνδιοργανωτές ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα για τους Αιγιαλείς τοξότες είναι πολύ πιεσμένο, καθώς το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου , ξεκινούν οι αγώνες για την επιλογή των Εθνικών Ομάδων στο πρωτάθλημα Τοξοβολίας Ανοιχτού χώρου, στο ΟΑΚΑ.

Τα μέλη του Δ.Σ. του “Κένταυρου” συγχαίρουν τους αθλητές, τους εύχονται να έχουν υγεία και δύναμη και μην σταματούν ν’ αγωνίζονται για να πετυχαίνουν τους στόχους τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr