background img
banner
banner

Υποβιβασμός στην Γ΄ κατηγορία από το πουθενά για τον Απόλλωνα Αιγίου

ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΚΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΡΟΥ

Ο Απόλλων Αιγίου είναι το ένα από τα δυο σωματεία της περιοχής μας, μετά την Αβυθο, που υποβιβάστηκε στην Γ΄ κατηγορία. Αυτό συνέβη ύστερα από ένα απίστευτο αρνητικό σερί στα τελευταία παιχνίδια, ενώ στον α΄ γύρο βρισκόταν στις πρώτες θέσεις.Ούτε ο πλέον απαισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας δεν θα πίστευε ότι στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Απόλλων δεν θα είχε παραμείνει στην κατηγορία χωρίς να βρεθεί στα μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αλλά και στα play out ο Απόλλων ξεκίνησε με πλεονέκτημα έδρας, όμως δεν μπόρεσε να σωθεί ούτε και με αυτή την τελευταία ευκαιρία που του δόθηκε.

Πως σχολιάζουν τον υποβιβασμό της ομάδας τους, ο πρόεδρος του Απόλλωνα και η προπονήτρια Νικολέττα Ράπτη (φωτο)

Θανάσης Σπυρόπουλος: «Ευθύνες από παντού για τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Αιγίου»

«Δυστυχώς η σεζόν ολοκληρώθηκε άσχημα με τον υποβιβασμό της ομάδας. Ευθύνες υπάρχουν παντού και κυρίως στην διοίκηση και σε εμένα προσωπικά σαν πρόεδρο. Κάνοντας την αυτοκριτική μου θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσους αγαπούν τον Απόλλωνα ! Θέλω να πιστεύω ότι το μέλλον θα φέρει όμορφα πράγματα στην ομάδα και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί.»

Νικολέττα Ράπτη: «Δεν χωράνε δικαιολογίες, αλλά να επιστρέψουμε δυνατοί στην Β΄ κατηγορία»

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο! Έχει καλές κι κακές στιγμές.Υπήρξαν στιγμές ατυχίας κι αναποδιές χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Συγκέντρωση, αυτοκριτική και τη νέα χρονιά οφείλουμε όλοι να είμαστε πιο δυνατοί!!Στηρίζουμε την ομάδα και κυρίως τα παιδιά που παίζουν σ’ αυτή, γι’ αυτή. Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν κι βρέθηκαν κοντά μας.
Για την περίπτωσή μας θα ταίριαζα το σύνθημα: «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr