background img
banner
banner

Μπερδεμένη η κατάσταση στον Αρη Πατρών

Από τα περυσινά φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ο Αρης Πατρών, δεν κατάφερε τελικά να πάρει τον τίτλο από τον Ατρόμητο Π. Ο πρόεδρος Αρης Ρούσσος έκανε αυτό που είχε …προειδοποιήσει: «Δεν θα συνεχίσω αν χαθεί το πρωτάθλημα».

Έκτοτε στην ιστορική ομάδας επικρατεί ένα …χάος. Κάποιοι που είχαν πει ότι θα μπουν να βοηθήσουν στο ΔΣ, ποτέ δεν το έκαναν επίσημα. Υπάρχει η πρόταση από την Παναχαϊκή, να βοηθήσει τον Αρη με την κοκκινόμαυρη Κ19 και με άλλους δανεισμούς ποδοσφαιριστών.

Από τον Αρη οι παίκτες δεν αντέχουν άλλο στο περίμενε και έχουν ξεκινήσει να αποχωρούν κι αυτοί που απόμειναν περιμένουν να δουν αν θα προκύψει κάτι σύντομα, διαφορετικά να προγραμματίσουν το συντομότερο πως θα λειτουργήσουν τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Μόνο ο Άρης Π. παραμένει χωρίς προπονητή στον 2ο όμιλο

Ύστερα από τον ερχομό του Βασίλη Μπαλατή στην ηγεσία της Αιγείρας / Ακράτας, που χρονικά ήταν και η τελευταία μετακίνηση προπονητή στον όμιλο Αιγίου, χωρίς προπονητή παραμένει μόνο ο Αρης Πατρών.
Για να γίνει αυτό όμως πρώτα θα πρέπει να στηθεί το νέο ΔΣ, κάτι που ακόμα παραμένει …χλωμό.

2ος όμιλος – Οι προπονητές
Αιγείρα / Ακράτα: Βασίλης Μπαλατής
Αρης: …….
Αστέρας Λεοντ: Διον. Βαλσαμής
Ατρόμητος Π.: Σάκης Πεφάνης
Αχαιός: Πέτρος Χρηστίδης
Εθνικός Π: Λεωνίδας Κυβελίδης
Ηρακλής: Παν. Καρακίτσος
Κεραυνός: Ανδρέας Ανδρούτσος
Νίκη Πρ: Νίκος Πατρώνης
Πάτραι: Νίκος Λουμπαρδέας

Έρχεται στον 2ο όμιλο ο Ατρόμητος Πατρών;

Το γήπεδο Ζαρουχλεΐκων μαζί με αυτό της Αγυιάς και του Ρίου κλείνει. Ο πρωταθλητής Ατρόμητος που το είχε πέρυσι σαν έδρα τον βολεύει τώρα να αγωνίζεται στο «Α. Κάνιστρας» και σαν «εμπορική» ομάδα που είναι με τόσους ποιοτικούς παίκτες, έχει από τώρα ζητήσει να αγωνίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια του Σαββάτου στις 6 το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο Κάνιστρας.

Επειδή στα γεωγραφικά κριτήρια δεν μετρά ο τόπος καταγωγής του κάθε σωματείου αλλά η έδρα που χρησιμοποιεί, το πιθανότερο είναι να δούμε φέτος στον όμιλο μας τον Ατρόμητο, που άλλωστε έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει φέτος στον 2ο όμιλο.

Αν συμβεί αυτό, τότε θα κινδυνολογήσουμε λέγοντας: «Ψάξτε τον 2ο της βαθμολογίας»!!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr