background img
banner
banner

Τέλος ο Νεντέλκοβιτς από τον Αρη, έρχεται ο Καραπίτσος

Οι δυσκολίες που συναντούσε ο Αρης στις νίκες των τελευταίων αγώνων και περισσότερο η ήττα από την Θύελλα Πατρών, ήταν η αφορμή που ξεχείλισε το …ποτήρι. Η διοίκηση του Αρη ποτέ δεν έκρυψε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ο βασικός φετινός στόχος και προχώρησε στο «διαζύγιο» με τον προπονητή Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Την κατεύθυνση προς τον πάγκο του Αρη έχει πάρει ο Χρήστος Καραπίτσος (φωτο), που φέρεται σαν την πρώτη επιλογή της διοίκησης και του προέδρου Αρη

Ακολουθεί αύριο το μεγάλο ντέρμπι στα Προσφυγικά ανάμεσα στον Αρη και τον Πανμοβριακό. Και για να μην ξεχνάμε, η ομάδα του Ριόλου ήταν αυτή που στέρησε την περυσινή σεζόν στον Αρη την συμμετοχή του στον τελικό απέναντι στον Παναιγιάλειο για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και τη συνέχεια στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική.

Ο Ατρόμητος Π. έγινε το φαβορί για τον τίτλο

Ο Ατρόμητος έφυγε από τα Προσφυγικά επικρατώντας 3-1 του ΑΠΣ Πάτραι, βλέποντας παράλληλα τον Αρη να χάνει από την Θύελλα Πάτρας και μαζί πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος.
Η ομάδα του Σάκη Πεφάνη έχει πάλι εκτός έδρας παιχνίδι αύριο στο Προάστειο με τη Νίκη, ενώ τα δυο τελευταία παιχνίδια (6η, 7η αγωνιστική) τα παίζει στα Ζαρουχλέικα με αντιπάλους τον Πανμοβριακό και τον Αρη Πατρών.
Αν δεν χάσει βαθμούς και αύριο στο γήπεδο Προαστείου, τότε θα είναι ακόμα πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Πανμοβριακός 2η νίκη στο φινάλε

Δυο παιχνίδια στο Ριόλο έχει παίξει ο Πανμοβριακός που έχουν πανομοιότυπα μεταξύ τους στοιχεία.
Συγκεκριμένα έχει επικρατήσει σε βάρος της Θύελλας Π. και της Νίκης Προαστείου με το ίδιο σκορ 2-1, κατακτώντας μάλιστα και τις δυο νίκες στο 91΄. Με την Θύελλα λυτρωτής ήταν ο Κουλούρης, με την Νίκη Προαστείου ο Καρακάσης. Αύριο παίζει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του στα Προσφυγικά με τον Αρη, με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.
Στην εκπλήρωση των δυο πρώτων αγωνιστικών υποχρεώσεων στα play off, το απόλυτο νικών έχουν Ατρόμητος και Πανμοβριακός. Με μια νίκη και μια ήττα είναι: Αρης, Θύελλα Π., Νίκη Προαστείου, με μια ισοπαλία και μια ήττα έχουμε: Κεραυνό, Διαγόρα, ενώ με δυο ήττες ακολουθεί ο ΑΠΣ Πάτραι.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr