background img
banner
banner

Τελευταία φετινή… παράσταση για τις Λύκαινες με “πεντάρα”

ΝΙΚΗΣΑΝ 5-0 ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΗΠΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞ΄ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Γυναικών καθώς, μετά από δύο αναβολές, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο Πλαστήρα η αναμέτρηση των Λύκων Αιγιάλειας με τους Πρίγκιπες Λεχαινών, η οποία έκλεισε και έκλεισε την αγωνιστική σεζόν. Οι «Λύκαινες» επικράτησαν εύκολα με 5-0 της αδύναμης Ηλειακής ομάδας που κατέλαβε την τελευταία θέση στον 7ο όμιλο, με τη μεγάλη είδηση του ματς να είναι το πρώτο γκολ της αρχηγού Δέσποινας Νικολάου (φωτό).

Η κεντρική αμυντικός που βρίσκεται στην ομάδα από την ημέρα ίδρυσής της, σημείωσε το πρώτο της γκολ στη Γ’ Εθνική και ακολούθησε… πανζουρλισμός στο γήπεδο και στις κερκίδες. Ένα γκολ που το πανηγύρισε ιδιαίτερα έντονα και η ίδια και έτρεξε να το αφιερώσει στη μητέρα της στην εξέδρα. Στα αξιοσημείωτα επίσης του αγώνα, το γεγονός ότι σκόραραν πέντε διαφορετικές παίκτριες (Φάτσια, Λαλιώτη, Αναγνωστοπούλου, Τζουμάκα, Νικολάου Δ.) και ο χρόνος συμμετοχής που πήραν πολλές «μικρές», των οποίων η εμφάνιση ήταν ενθαρρυντική για το μέλλον. Οι «Λύκαινες» κατέλαβαν τελικά την τρίτη θέση στον όμιλο, πίσω από τον πρωταθλητή Άρη Πατρών και τον Άγιο Δημήτριο Πουρναρίου Ηλείας.

Η τελική βαθμολογία

1. Άρης Πατρών 37-6 24
———————————————–
2. Άγιος Δημ.Πουρναρίου 27-10 20
3. Λύκοι Αιγιάλειας 21-9 17
4. Παναιτωλικός 18-17 12
5. Δόξα Πηγαδακίων Β΄ 14-25 10
6. Πρίγκηπες Λεχαινών 1-51 0

Πρωταθλητής ο Άρης Πατρών

Τα κορίτσια του Άρη Πατρών κατέκτησαν αήττητα το πρωτάθλημα στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής με απολογισμό 7 νίκες και 3 “Χ” σε 10 ματς. Την τελευταία αγωνιστική στα Προσφυγικά, ολοκλήρωσαν την σεζόν με την τελευταία τους νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (6-0), με την γιορτή που ακολούθησε να είναι από αυτές που σίγουρα θα θυμούνται στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γυναικείο τμήμα ιδρύθηκε μόλις πέρυσι το καλοκαίρι και ήταν η πρώτη του χρονιά στη Γ΄ Εθνική.

Οι πρωταθλητές σε όλους τους ομίλους

Το ποδόσφαιρο γυναικών γνωρίζει άνθηση τα τελευταία χρόνια, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τον αριθμό των νεοσύστατων ομάδων που αυξάνεται συνεχώς. Φέτος, καταρτίστηκαν 11 όμιλοι στη Γ΄ Εθνική, με γεωγραφικά κριτήρια, και συμμετείχαν 64 σωματεία, 11 εκ των οποίων κέρδισαν την άνοδο για τη Β΄ Εθνική.
Να δούμε ποιες κατέκτησαν τον τίτλο και στους 11 ομίλους.
1ος ΟΜΙΛΟΣ Ελπίς Γενισέας Ξάνθης
2ος ΟΜΙΛΟΣ Τίγρεις Ιωαννίνων
3ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΟΚ ΄Β
4ος ΟΜΙΛΟΣ Νεφέλες Πιερίας
5ος ΟΜΙΛΟΣ Α.Ο. Χαλκίδα
6ος ΟΜΙΛΟΣ Πατίστα ΑΟΠΚ Μεσσηνίας
7ος ΟΜΙΛΟΣ Άρης Πατρών
8ος ΟΜΙΛΟΣ Ακράτητος Άνω Λιοσίων
9ος ΟΜΙΛΟΣ Θρίαμβος Χαϊδαρίου
10ος ΟΜΙΛΟΣ Άγιος Θωμάς Ζωγράφου
11ος ΟΜΙΛΟΣ Candia Sport Ηρακλείου Κρήτης


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr