background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανεβαίνει το θερμόμετρο στα play off

ΉΤΤΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ Ο ΑΡΗΣ Π.

Ο Αρης ήταν ο μεγάλος νικητής της 3ης αγωνιστικής στα μπαράζ τίτλου, αφού γνωρίζοντας νωρίτερα την ήττα του Ατρόμητου 0-2 από τη Νίκη Προαστείου, έπαιξε για τη νίκη κόντρα στον Πανμοβριακό και την πήρε, έστω και με άγχος στο τέλος. Ο Αρης μπήκε στα Προσφυγικά δυναμικά και μέχρι το 20ο λεπτό είχε ήδη δημιουργήσει μια διαφορά δυο τερμάτων με σκόρερς τους Σταυρόπουλο στο 9΄ και Σπανό στο 20΄.

Μείωσε 1-2 ο Σκούτας για το Ριόλο

Ο Αιγιώτης επιθετικός Παναγιώτης Σκούτας που από τον Παναιγιάλειο είχε μεταφερθεί από τον Γενάρη στον Πανμοβριακό, πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι και σκόραρε με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου 1-2 σε βάρος του Αρη.

Οι γηπεδούχοι θυμήθηκαν την περυσινή ζημιά που τους είχε κάνει στο ίδιο γήπεδο ο Πανμοβριακός και ολοκλήρωσαν με φόβο και άγχος τη συνάντηση.

Κράτησαν όμως την σπουδαία νίκη που τους έφερε έναν βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο και περιμένουν τη συνέχεια. Όπως είχαμε τονίσει υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να παίξουν στο φινάλε των μπαράζ τον τίτλο στα Ζαρουχλέικα, ο Ατρόμητος με τον Αρη, που ήσαν και οι πρωτοπόροι των δυο ομίλων. Περισσότερο από 1000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το μεγάλο ντέρμπι στα Προσφυγικά.

Νίκη Προαστείου – Ατρόμητος Πατρών 2-0

Στο Προάστειο η Νίκη υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη του ήττα στα play off, σκοράροντας στα πρώτα και τελευταία λεπτά της συνάντησης με τον Αντωνόπουλο στο 8΄ και τον Φούντο στο 81΄. Ο Πατρώνης που είχε μεταβιβάσει στον Αντωνόπουλο για το 1-0, αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι αφήνοντας στην θέση του τον Ζεκιάι. Οι ευκαιρίες μοιράστηκαν μέχρι το 2-0 της Νίκης, με τον Ατρόμητο να πιέζει για τη μείωση και την επιστροφή στο παιχνίδι τα τελευταία λεπτά.

Πανό συμπαράστασης στον Βαγγέλη Γκάτση

Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Ατρόμητου σήκωσαν πανό στην κερκίδα, εκεί που καθόταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Βαγγέλης Γκάτσης, ο οποίος είχε τραυματιστεί την προηγούμενη αγωνιστική (κάταγμα κνήμης) και δυστυχώς για τον πρώην μελανόλευκο άσο, κινδυνεύει να χάσει όλους τους αγώνες των play off.

Νίκη Προαστείου: Θεοδωρόπουλος, Σταματάκης, Χρυσανθακόπουλος, Μοσχόπουλος, Σοφιανόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Παπαβασιλείου (46 Φούντος), Γ. Ντζάνης, Πατρώνης (34 λ.τ. Ζεκιάι), Αντωνόπουλος (90 Καψής), Παπαδιονυσίου (70 Παπαχριστόπουλος).

Ατρόμητος: Μπίτι, Μακρής (60 Σμυρλής), Χριστόπουλος, Σπανός, Νικολακόπουλος, Αρβανίτης, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Μαστραντωνάκης, Αγγελόπουλος (80 Μπακόπουλος), Κωστής.

Μπαίνει και η Θύελλα Π. στο κόλπο 2-0 τον Κεραυνό

Ούτε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα του κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στα play off o Κεραυνός.
Η Θύελλα Π. που είχε καλύτερη πρόσβαση και διαφορά με τους πρωτοπόρους ήθελε περισσότερο αυτό το παιχνίδι και το έκανε δικό της με 2-0. Σκόραρε ο Κουτσαντώνης στο 9΄ και ο Ντίνος στο 60΄.

Πρώτη νίκη ο ΑΠΣ Πάτραι 3-2 τον Διαγόρα

Τους πρώτους βαθμούς πήρε στα μπαράζ ο ΑΠΣ Πάτραι. Ύστερα από δυο ήττες τις πρώτες αγωνιστικές, κατέκτησε το πρώτο του «τρίποντο» στα Βραχνέικα, κερδίζοντας 3-2 τον γηπεδούχο Διαγόρα.

3η αγωνιστική play off
Νίκη – Ατρόμητος Π. 2-0
8 Αντωνόπουλος, 81 Φούντος
Κεραυνός-Θύελλα Π. 0-2
9 Κουτσαντώνης, 60 Ντίνος
Διαγόρας Βρ-Πάτραι 2-3
37 89 Σκούρτας – 20 Καράγιωργας, 31 Δημόπουλος, 82 Σουγλέρης
Αρης-Πανμοβριακός 2-1
9΄ Σταυρόπουλος, 20΄ Σπανός – 47΄ Σκούτας

Βαθμολογία play off 3 αγ.
Ομάδες βαθ. Γκ Ν.Ι.Η.
Ατρόμητος Π. 25 7-3 2-0-1
Πανμοβριακός 23 4-2 2-0-0
Θύελλα Π. 22 4-2 2-0-1
Αρης Π. 21 2-2 1-0-1
Νίκη Προαστ. 20 6-2 2-0-1
Πάτραι 18 4-8 1-0-2
Διαγόρας 16 3-5 0-1-2
Κεραυνός 16 0-6 0-1-2

4η αγωνιστική
Αρης Π.-Νίκη
Ατρόμητος Π.-Διαγόρας
Πανμοβριακός-Κεραυνός
Πάτραι-Θύελλα Π.

Στα ημιτελικά Kυπέλλου ΕΠΣΑ ο Εθνικός Π. 2-0 τον Αετό

Την νίκη 2-0 απέσπασε στο γήπεδο Ρίου ο Εθνικός Π., επικρατώντας 2-0 σε βάρος του Αετού. Τα γκολ της νίκης από τους Χριστοδουλόπουλο και Ζησιμόπουλο στο 20΄ και στο 70΄ αντίστοιχα. Ο Εθνικός γίνεται η πρώτη ομάδα που περνά στους «4» κυπέλλου ΕΠΣΑ και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Πανμοβριακός – Θύελλα Π.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr