background img
banner
banner

Συγκίνηση και ανείπωτος πόνος σε ένα διαφορετικό μνημόσυνο

ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Ένα “διαφορετικό” μνημόσυνο με γλυκά και κουφέτα αλλά και με βαθιά συγκίνηση και ανείπωτο πόνο ήταν αυτό που τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου στον Ιερό Ναό “Παναγία η Βοήθεια” στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, για την ανάπαυση των ψυχών των παιδιών από την ΜΕΘ Παίδων του νοσηλευτικού Ιδρύματος που έγιναν δωρητές οργάνων.

Στην επιμνημόσυνη δέηση που έγινε με πρωτοβουλία του Δ/ντη της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου κ. Ανδρέα Ηλιάδη και της Επικεφαλής της Ομάδας Εθελοντών “Συνάνθρωποι” κ. Βιβής Παξινού παραβρέθηκαν και γονείς των μικρών αγγέλων από την Πάτρα, το Μεσολόγγι, την Αθήνα, τα Γιάννενα και αλλού.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος κ. Δημήτρης Μπάκος στους οποίους δόθηκαν από την προϊσταμένη της Εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων Playsports Patras, σχεδιάστρια κ. Μιρέλα Πιριάσι, μπλούζες και ένα κάδρο με τις φωτογραφίες των μικρών δωρητών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο εσωτερικό του Ιερού Ναού είχε μεταφερθεί για το μνημόσυνο, από την ΜΕΘ Παίδων η κατασκευή με τις φωτογραφίες των μικρών ηρώων που έδωσαν ζωή σε άλλα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr