background img
banner
banner

Τοποθέτηση κατόπτρων σε τρεις κοινότητες

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Οι στενοί δρόμοι σε χωριά και η έλλειψη ορατότητας, απαιτούν την τοποθέτηση καθρεπτών σε σημεία που έχουν υποδείξει τα κοινοτικά συμβούλια και οι τοπικές κοινωνίες. Προσφάτως, η Δημοτική Επιτροπή έλαβε απόφαση για την τοποθέτηση κατόπτρων στις κοινότητες Ελαιώνα, Κούμαρη και Συλιβαινιώτικα.

Τα σημεία για τα οποία έχει ληφθεί απόφαση, είναι: Στην Κοινότητα Ελαιώνα: 1.Στην θέση σταυροδρόμι. 2.Έξωθεν οικίας Γεωργίου Στριμμένου. 3.Έξωθεν οικίας Ιωάννη Δημόπουλου. 4.Έξωθεν οικίας Φίλιππου Παρασκευόπουλου. 5.Έξωθεν Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου (2). 6.Στην παραλία έξωθεν του πρώην κάμπινγκ Κωνσταντόπουλου.

Στην Κοινότητα Κούμαρη: 1.Στη θέση Τραπεζά. 2.Στη θέση Ρούβαλη. 3.Στο Κοινοτικό Γραφείο.

Στην Κοινότητα Συλιβαινιωτίκων: Στην συμβολή της Εθνικής Οδού 19 Ακράτας – Ζαρούχλας με τον παράπλευρο δρόμο στην οικία Φώτη Πανταζή.

Η τοποθέτηση θα προγραμματιστεί στο πλαίσιο που το επιτρέπουν οι πιστώσεις που θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό και ο προγραμματισμός των συνεργειών.
Οι απαιτούμενες εργασίες θα πραγματοποιηθούν με την υπόδειξη και την επίβλεψη του αρμόδιου Τμήματος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αιγιαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr