background img
banner
banner

Φοράει το καινούριο του «κοστούμι» ο Ατρόμητος Πατρών

ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ …ΡΑΦΙ

Ήταν και θα γίνει ακόμα πιο ισχυρός ο Ατρόμητος Πατρών. Ο περυσινός πρωταθλητής δεν χορταίνει μεγαλεία και ετοιμάζεται για ένα νέο «κόλπο» που θα τον κρατήσει πρωταγωνιστή και την περίοδο 2024-25, στην οποία δεν αποκλείεται να τον δούμε αγωνιζόμενο στον όμιλο της περιοχής μας.

Κρατάει τον Βαγγέλη Γκάτση

Στα πορτοκαλί θα ντυθεί και πάλι ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Βαγγέλης Γκάτσης. Με 39 γκολ ο πρώην μελανόλευκος, απέδειξε για μια ακόμα σεζόν ότι έχει γεννηθεί γκολτζής.

Ήταν άτυχος που δεν του επέτρεψε ο τραυματισμός του να παίξει στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, όμως στα 40 του δεν το βάζει κάτω.

Η ανάρτηση της διοίκησης του Ατρόμητου τα λέει όλα: «Το ελληνικό λεξικό, άλλαξε στη θέση της λέξης Γκολ, μπαίνει μετά από απόφαση του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων η λέξη, ΓΚΑΤΣΗΣ!!

Ο βασιλιάς του γκολ παραμένει πορτοκαλί!!»

Ανανέωσε και ο Κώστας Αρβανίτης

Ένας ακόμα πρώην μελανόλευκος ο Αιγιώτης μέσος Κώστας Αρβανίτης, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής Σάκης Πεφάνης τον κατατάσσει στους πολύτιμους και ξεχωριστούς παίκτες και τον θέλει στην ομάδα του.

Έρχονται βαριά …ονόματα

Ο Κώστας Αντωνόπουλος πρώτος σκόρερ της Νίκης Προαστείου και στις περυσινές υποψηφιότητες για τον Παναιγιάλειο της Γ΄ Εθνικής, μαζί με τον Αντώνη Ρουμπάτο του Πανμοβριακού, αναμένεται να ενισχύσουν για τα καλά τον Ατρόμητο.

Αντίθετα έλυσαν την συνεργασία τους οι: Μαστραντωνάκης, Δούρος, Λαζαρίδης, Αγγελόπουλος, Τρίγκας


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr