background img
banner
banner

Στο ρόστερ του Παναιγιαλείου και ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Ο Παναιγιάλειος συνέχισε συμφωνία συνεργασίας με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από την περιοχή μας. Μετά τις μεταγραφές των Σανδραβέλη, Σακελλαρόπουλου, Μαυρόπουλου, σειρά πήρε ο 24χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε σε μικρή ηλικία από την ΑΕΚ και τελευταία αγωνιζόταν στην SuperLeague 2 με την ομάδα της Βέροιας.

Για την επιτυχία αυτής της μεταγραφής η διοίκηση του Παναιγιάλειου δημοσίευσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Από το ξεκίνημα της μεταγραφικής δραστηριότητας της Μαύρης Θύελλας, στόχος διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ήταν να… επαναπατρίσουν όσους περισσότερους Αιγιώτες ποδοσφαιριστές μπορούσαν να ανταποκριθούν στα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής αλλά και να αποκτήσουν-διατηρήσουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Αιγιάλειας. 

Αν και ο στόχος αυτός έχει -κατά μεγάλο ποσοστό- επιτευχθεί, συνεχίζει να υφίσταται και στο πλαίσιο αυτού του προγραμματισμού, ο Παναιγιάλειος κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ του έναν ακόμη έμπειρο Αιγιώτη ποδοσφαιριστή με συμμετοχές στην Super League 2, ο οποίος μάλιστα έχει και εμπειρία πρωταθλητισμού στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα. 

Πρόκειται για τον Αιγιώτη τερματοφύλακα Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του και να υπερασπιστεί την εστία της.  

Ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει να επιδείξει 42 συμμετοχές στην Super League 2, μεταξύ των οποίων και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον βόρειο όμιλο της κατηγορίας με την ομάδα της Βέροιας και 3 συμμετοχές στην Γ΄ Εθνική. 

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την ΑΕΚ (2016-17) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Κισσαμικό (SL2  2017-19), στην  Καβάλα (Γ΄ 2019-20),  στον ΟΦ Ιεράπετρας (SL2  2020-21) και στην Βέροια (SL2  2021-23). 

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. καλωσορίζει τον Γιάννη στη «μελανόλευκη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και νέες μεγάλες επιτυχίες με την Μαύρη Θύελλα!!».   

Αναζήτηση για ακόμα δύο προσθήκες στον Παναιγιάλειο 

Τουλάχιστον ακόμα δυο ποδοσφαιριστές θα εντάξει στο δυναμικό του ο Παναιγιάλειος. Η τεχνική ηγεσία θέλει ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και έναν μέσο ο οποίος περισσότερο θα διαθέτει επιθετικές αρετές.

Οι μέχρι τώρα μεταγραφές στον Παναιγιάλειο 

Μια 11άδα μεταγραφών συμπλήρωσε μέχρι τώρα ο Παναιγιάλειος, με το νούμερο να αναμένεται να αυξηθεί τουλάχιστον στο «γρουσούζικο» 13.

Τερματοφύλακες: Κώστας Χάμος, Γιάννης Παπαδόπουλος

Αμυντικοί: Δημήτρης Σανδραβέλης, Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος, Χρήστος Κοντοχρήστος, Γιάννης Μωραΐτης.

Μέσοι: Βασίλης Μαυρόπουλος, Θοδωρής Λουκάς

Επιθετικοί: Ηλίας Γκίκα, Γιώργος Βασίλτσης, Βαγγέλης Μακρής


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr