background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ – NATIONAL LEAGUE 2: Την Δευτέρα 28 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση του Αστέρα Τέμενης BC

ME 14 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΦΕΤΙΝO ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ – ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα, 28 Αυγούστου, στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου η ομάδα μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης. Παρόντες θα είναι τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς και οι εννέα που παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ.

Σύνολο 14 αθλητές. Στους Γιώργο Ράπτη, Άγγελο Δούβο, Τάσο Βλάχο, Άρη Βαγενά, Διαμαντή Σταθακόπουλο, Δημήτρη Καρακάση, Χρήστο Θεοδωρόπουλο, Γρηγόρη Τσινούκα και Άρη Γκούτη προστέθηκαν φέτος οι Ανδρέας Βουρνάς, Γιώργος Σακελλαρόπουλος, Νεκτάριος Καραγγελής, Παναγιώτης Γκάτζιος και Σπύρος Χρυσανθόπουλος. Από το περυσινό ρόστερ αποχώρησαν μόνο οι Θανάσης Ρέλλας και Τηλέμαχος Οικονομίδης. Να σημειωθεί ότι ο Γκούτης λόγω του στρατιωτικού του αρχικά είχε αποφασιστεί να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά τελικά χθες η διοίκηση ανακοίνωσε την παραμονή του.

Η διοίκηση και ο προπονητής Αρης Ξενούλης έθεσαν ως βασικό στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που στόχο θα έχει τη γρήγορη παραμονή και… ότι καλύτερο προκύψει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (National League 2) στο οποίο ο Αστέρας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Τέμενης θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο με αντιπάλους τέσσερις ομάδες της ΕΣΚΑ-Η, την Αχαγιά ΄82, την Παναχαϊκή, την Ένωση Γλαύκου/Έσπερου και τον Προμηθέα 2014 και ακόμη τους: Ιωάννiνα BC, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Δόξα Πύρρου Άρτας, ΚΑΕ Παραμυθιάς, Ιόνιο Κέρκυρα, ΓΣ Γαργαλιάνων, Αργοναύτη Ν. Κίου. Στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τη γειτονική Παναχαϊκή σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Είναι το πρώτο από τα τέσσερα τοπικά ντέρμπι με ομάδες της ΕΣΚΑ-Η που θα δώσει ο Αστέρας στον πρώτο γύρο. Θα ακολουθήσουν, Αστέρας Τέμενης – Αχαγιά 82 (5η αγωνιστική), Προμηθέας 2014 – Αστέρας Τέμενης (6η αγωνιστική) και Αστέρας Τέμενης – Ένωση Γλαύκου/Έσπερου (11η αγωνιστική).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr