background img
banner
banner

«Σάρωσε» τα βραβεία η Θεατρική Έκφραση Αιγίου

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ»

Το… πιο όμορφο θεατρικό ταξίδι της πραγματοποίησε η Θεατρική Έκφραση Αιγίου, που με την παράστασή της «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ», απέσπασε πολλά βραβεία στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Δίστομο, κάνοντας το Αίγιο υπερήφανο! Το 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Διστόμου, διοργανώθηκε από το Εργαστήρι «Θεατροφρένεια» με μια όμορφη βραδιά να ρίχνει την αυλαία ενός ακόμα θεατρικού επταημέρου.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου η Θ.Ε.Α. ταξίδεψε μέχρι το Δίστομο προκειμένου να συμμετάσχει στο 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. ΄΄Περάσαμε πολύ ωραία γιατί ένα ταξίδι με τους θεατρικούς φίλους είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι. Είδαμε άλλες ομάδες που κάνουν το ίδιο με εμάς… μιλήσαμε με τους ανθρώπους της κριτικής Επιτροπής (Σήφης Πολυζωίδης, Πηγή Δημητρακοπούλου, Ιωάννα Πυλιχού) που μας έδωσαν συμβουλές και συζήτησαν μαζί μας, απολαύσαμε την φιλοξενία του φεστιβάλ και τη ζεστασιά των ανθρώπων της ομάδας Θεατροφρένεια, αλλά δεν ξεχάσαμε να γελάσουμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας… Πριν λίγο ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της κριτικής Επιτροπής για το «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» και χαμογελάμε…΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της Θ.Ε.Α.

Αναλυτικά τα βραβεία που δόθηκαν αλλά και οι υποψηφιότητες για την παράσταση της Θ.Ε.Α.: Βραβείο Αφίσας Παράστασης: «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» από τη Θεατρική Έκφραση Αιγιου(Θ.Ε.Α.) (Σπύρος Σημάτης, Φωτο: Νίκος Ζησιμόπουλος). Βραβείο Προγράμματος Παράστασης: «Ταξιδεύοντας Με Τον ΠΑΟΚ» από τη Θεατρική Έκφραση Αιγιου(Θ.Ε.Α.) (Σπύρος Σημάτης). Βραβείο Κινησιολογίας: «Ταξιδεύοντας Με Τον ΠΑΟΚ» από την Θεατρική Έκφραση Αιγιου(Θ.Ε.Α). Βραβείο Φωτισμού: «Ταξιδεύοντας Με Τον ΠΑΟΚ» από την Θεατρική Έκφραση Αιγιου(Θ.Ε.Α.) Σπύρος Ρηγόπουλος. Βραβείο Β’ Αντρικού Ρόλου: Απονέμεται από κοινού στους: Γιώργο Σεφέρη για τον ρόλου του Πάρη Προβόπουλου στην παράσταση «Ταξιδεύοντας Με Τον ΠΑΟΚ» από την Θεατρική Έκφραση Αιγίου(Θ.Ε.Α.) και στον Γιάννη Παπαδόπουλο για τον ρόλο του Αιακού στην παράταση «Βάτραχοι» από την Ένωση Μικρασιατών Θήβας. Υποψήφια για βραβείο Β΄ γυναικείου ρόλου η Μαρία Μητροπούλου για τον ρόλο της κυρίας Ευγενίας. Βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου: Το βραβείο απονέμεται από κοινού στην Αγγέλικα Αλεξανδρόπουλου για τον ρόλο της Κωνσταντίνας και στην Υρώ Καραμανόγλου για τον ρόλο της Ιωάννας από την παράσταση «Ταξιδεύοντας Με Τον ΠΑΟΚ» από την Θεατρική Έκφραση Αιγίου(Θ.Ε.Α.). Βραβείο Σκηνοθεσίας: Το βραβείο απονέμεται στην Βάρβαρα Σεφέρη για την παράσταση «Ταξιδεύοντας Με Τον ΠΑΟΚ από την Θεατρική Έκφραση Αιγίου(Θ.Ε.Α.). Βραβεία Καλύτερης Παράστασης: Βραβείο Α΄ καλύτερης παράστασης Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ (Σκηνοθεσία: Βαρβάρα Σεφέρη) (Θεατρική Έκφραση Αιγίου «Θέα»).


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr