background img
banner
banner

Νέο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας από το ΝΟΑ

 ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

Για άλλο ένα περιφερειακό πρωτάθλημα προετοιμάζεται ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του στη Μυρτιά.

Το πρωτάθλημα σκαφών Optimist και Laser 4,7 θα γίνει το τριήμερο 16-17-18 Μαρτίου με 150 περίπου συμμετοχές. Θυμίζουμε ότι ο Όμιλος έχει εξασφαλίσει τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος σκαφών Laser 4.7 το 2020, ενώ για φέτος το καλοκαίρι ίσως δούμε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση πανευρωπαϊκού επιπέδου.

Η διοίκηση του ΝΟΑ μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε μεγάλες διοργανώσεις ωστόσο πέρσι χάθηκε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα γιατί δεν υπήρχαν οι απαραίτητες δομές φιλοξενίας στην περιοχή.

Στασιμότητα με τη μαρίνα

Το ενδιαφέρον του Ομίλου για τη δημιουργία Τουριστικής Μαρίνας μεγάλου μεγέθους παραμένει ενεργό αλλά για να υλοποιηθεί το σχέδιο που επιθυμεί ο επενδυτής οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις δεν είναι αρκετές.  Για αυτό το λόγο έχει ζητηθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο να βγει σε δημοπρασία ο χώρος που βρίσκεται στο παλιό καρνάγιο, πλησίον του νέου λιμένα.  Πρόκειται για επένδυση που ξεπερνά τα 20εκ. ευρώ ωστόσο έχουν περάσει 12 χρόνια και ακόμη δεν έχει προχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Δ.Λ.Τ.Α έχει ζητήσει από την εφορία την αντικειμενική αξίας της έκτασης, προκειμένου να καθορίσει το ελάχιστο μίσθωμα της διακήρυξης. Τα δεδομένα βεβαίως μπορεί να αλλάξουν εφόσον υλοποιηθεί το σχέσιο της διασύνδησης του λιμανιού με την “Ολυμπία Οδό”

Τακτική Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας

Στην Πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 10.00πμ καλεί τα μέλη του ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου. Θα συζητηθούν τα εξής θέματα: Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός 2017 (01/01/2017 – 31/12/2017). επικύρωση του Πρακτικού για διαγραφή μελών και εγγραφή νέων μελών και ενημέρωση για τα μεγάλα θέματα του Ομίλου (Φορολογικό, ιδιοκτησιακό).

Στη συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, καθώς και όσοι προ της ενάρξεως της Γενικής Συνέλευσης τακτοποίησαν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες στον ίδιο χώρο. Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας κατά την πρώτη συνεδρίαση , η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 11.00πμ. την ίδια μέρα στο ίδιο μέρος. Μετά το πέρας της Συνέλευσης θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr