background img
banner
banner

Στα χέρια της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου το πόρισμα των ορκωτών

ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Παρελήφθη από την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, το πόρισμα των ορκωτών λογιστών με αφορμή την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου, για τα πεπραγμένα της διοίκησης επί προεδρίας Λάμπη Παπαδόπουλου. Μάλιστα, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. προκειμένου να γίνει μία πρώτη ανάγνωση του πορίσματος, το συμπέρασμα του οποίου – σύμφωνα με πληροφορίες – δεν παρεκκλίνει κατά πολύ από τα όσα έχει καταγράψει η Ελεγκτική Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελεγκτική είχε κάνει λόγο για εικονικά τιμολόγια και έλλειμμα της τάξεως των 1.162 ευρώ, με το περιεχόμενο του πορίσματος να μην διαφέρει σε μεγάλο βαθμό, πλην όμως, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, το πόρισμα δεν αναφέρει πρόσωπα, προσδιορίζει ωστόσο πράξεις οικονομικού περιεχομένου.

Να σημειωθεί ότι στην χθεσινή συνεδρίαση έδωσαν το «παρών» πέντε από τα εννέα μέλη του Δ.Σ. Συμμετείχαν η πρόεδρος Μαίρη Χρονοπούλου, ο αντιπρόεδρος Κώστας Μπρούμας, η γραμματέας Ντία Παναγοπούλου και τα μέλη Λάμπης Παπαδόπουλος και Ελισσάβετ Πίκουλα -Μπομποτσιάρη.

Υπέρ του να πάει το πόρισμα στον Εισαγγελέα, ο Λάμπης Παπαδόπουλος

Εντύπωση πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι και ο κ. Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε υπέρ του να πάει το πόρισμα στον Εισαγγελέα, τονίζοντας: ΄΄Περιμένω από τα Δικαστήρια να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση και να δικαιωθώ΄΄. Έτσι και το Δ.Σ., μετά την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 12 Φεβρουαρίου, έλαβε απόφαση για να πάρει το θέμα τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αν και οριστική απόφαση θα ληφθεί σε επόμενο συμβούλιο και αφού εκτιμηθεί το πόρισμα σε δεύτερη χρόνο. Πάντως, από πλευράς διοίκησης τονίζεται πως το περιεχόμενο του πορίσματος είναι στην διάθεση των μελών του και μπορούν να ζητήσουν να ενημερωθούν εάν το επιθυμούν.

Εντωμεταξύ, τη δικαίωσή του περιμένει ο αποπεμφθείς πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος, που έχει προσφύγει δικαστικά κατά της απόφασης που τον καθαίρεσε. Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει γι’ αυτό το θέμα, εκδικάζονται στις 20 Μαρτίου…


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr