background img
banner
banner

Το «βουνό» των προστίμων οδηγεί σε φυγή…

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας μάλλον… τρομάζει, με αποτέλεσμα ακόμη και μέλη της προσωρινής διοίκησης που όρισε το Πρωτοδικείο να διστάζουν να σηκώσουν το μεγάλο βάρος των χρεών που «πνίγουν» τον ιστορικό σύλλογο. Η όλη κατάσταση ανάγκασε τον προσωρινό πρόεδρο Σπύρο Σπυρόπουλο σε παραίτηση.

Όταν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης μπήκαν στα γραφεία του Συλλόγου δεν περίμεναν ότι η οικονομική κατάσταση που θα αντιμετώπιζαν θα ήταν τόσο σοβαρή, διαπιστώνοντας, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, και μη είσπραξη χρημάτων από τον ΟΑΕΔ και επιβολή προστίμων από απλήρωτες οφειλές. Βλέποντας το «βουνό» των χρεών, ήταν αναμενόμενο κάποιοι να… κάνουν πίσω, θεωρώντας εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο να σηκώσουν αυτό το βάρος.

Όπως φαίνεται, για την ώρα «παγώνει» κάθε διαδικασία, μέχρι να εξευρεθούν οι τρόποι που θα δώσουν μία… ανάσα ώστε όχι να ξεχρεωθεί ο Σύλλογος, κάτι που φαντάζει απίθανο με τη συσσώρευση τόσων χρεών, αλλά να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά. Για την ώρα το «νοικοκύρεμα» του πολύπαθου συλλόγου δεν φαίνεται εφικτό και θα χρειαστεί πολύς αγώνας και πρόσωπα διατεθειμένα να… τρέξουν προς πάσα κατεύθυνση.

Το μέλλον του άλλοτε δυνατού συλλόγου του Αιγίου φαντάζει χλωμό και δυσοίωνο και η δράση του μάλλον θα παραμείνει ανύπαρκτη το επόμενο διάστημα. Βεβαίως, η θητεία της προσωρινής διοίκησης είναι τρίμηνη…


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr