background img
banner
banner

Μπαίνουν οι τέντες στα κιόσκια της πλατείας

ΕΦΙΚΤΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Υπό το… άγρυπνο βλέμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Αιγιαλείας συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στην ανακαινισμένη πλατεία Αγ. Λαύρας, με τις οποίες παίρνει την τελική μορφή της. Χθες ξεκίνησε η τοποθέτηση της τέντας πάνω από την οδό Γερμανού.

Με την τέντα πάνω από τα κιόσκια παίρνουν την τελική μορφή τους οι χώροι που παραχωρούνται στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα τραπεζοκαθίσματα των οποίων ήδη παίρνουν θέση στις οδούς Γερμανού και Ζαΐμη που αποτελούν πλέον συνέχεια την πλατείας.

Έτσι, τα εν λόγω καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πλατείας θα μπορούν να λειτουργούν σε όλες τις ώρες της ημέρας και δεν θα χρειάζονται ομπρέλες κι άλλα πρόχειρα σκίαστρα.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο την Τρίτη 1 Αυγούστου, βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Χριστόπουλος, ο οποίος παρακολουθεί στενά και τις τελευταίες αυτές παρεμβάσεις στην πλατεία.

Μάλιστα, όπως είπε στο Protionline.gr, τις επόμενες ημέρες η πλατεία θα αποκτήσει την τελική μορφή της και το «βάρος» του έργου μετατοπίζεται στην Τρίγωνη Πλατεία, ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και με την όσο είναι εφικτό λιγότερη όχληση για πολίτες και επιχειρήσεις.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr