background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: “Άγγιξε” το μετάλλιο ο Νίκος Νικολακόπουλος στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΡΒΙΑ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΕΚΤΗ ΣΤΑ 1500 ΜΕΤΡΑ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις Σέρρες κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος, ο Νίκος Νικολακόπουλος και η Ευγενία Βαρβία του Αθηνόδωρου Αιγίου.

Ο 18χρονος μαθητής – αθλητής του 2ου ΓΕΛ Αιγίου συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ στα 3.000 μ. και για μία θέση δεν ανέβηκε στο βάθρο των νικητών. Τερμάτισε 4ος με επίδοση κάτω από 9 λεπτά (8.56.42) σε ένα αγώνισμα που πρώτος νικητής ήταν ο Ιωάννης Μπιτούνης του Κολεγίου Αθηνών με πολύ μεγάλη επίδοση (8.47.41). Η 17χρονη Ευγενία Βαρβία (1ο ΓΕΛ Αιγίου) πέτυχε επίσης σπουδαία επίδοση στα 1500 μ. (4.51.58), μια ανάσα από το ατομικό της ρεκόρ, κατακτώντας την έβδομη θέση μεταξύ των 12 αθλητριών του τελικού και την 6η μεταξύ των σχολείων της Ελλάδας. Πρώτη στο αγώνισμα ήταν η Ειρήνη Ταντάρου από το 11ο ΓΕΛ Πάτρας με επίδοση 4.42.94. “Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που μας έκαναν πάλι υπερήφανους και στα σχολεία τους, την οικογένειά τους και οπωσδήποτε στον προπονητή τους Νίκο Τσιοφύλα για την αποτελεσματική καθοδήγηση”, αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του αιγιώτικου συλλόγου.

Το Σάββατο (20/4) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000 μ. που έγινε στο Αίγιο, πραγματοποιώντας για άλλη μια φορά εξαιρετική εμφάνιση, ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου σημείωσε νέο ρεκόρ συλλόγου στην απόσταση με επίδοση 31.45.92, κερδίζοντας την 9η θέση στη γενική κατάταξη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr