background img
banner
banner

Παραιτήθηκε με αιχμές προς το δήμαρχο, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Διακοπτού

Ο Βάσος Σταυρόπουλος, παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου και του συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού, γιατί όπως λέει στην επιστολή παραίτησης που κατέθεσε χθες το πρωί, όλα ξεχάστηκαν απ’ όσα ο Θανάσης Παναγόπουλος είχε υποσχεθεί για την περιοχή. Εντωμεταξύ, είχε προηγηθεί η παραίτηση του μέλους Θανάση Οικονόμου, ενώ μέχρι χθες γινόταν διερεύνηση από πλευράς δημοτικής αρχής, για το ποιος θα αναλάβει την προεδρία του συμβούλου της Δ.Κ. Διακοπτού.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!!
Σκέφτηκα να αφιερώσω ένα τραγούδι στον συνοδοιπόρο φίλο Δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο, στον άνθρωπο που μαζί συζητήσαμε για το σήμερα και το μέλλον της Αιγιαλείας, οραματιστήκαμε το αύριο της περιοχής μας και του Διακοπτού και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε γι’ αυτό. Μας εμπιστεύθηκε η πλειοψηφία των δημοτών μας και μας έδωσε εντολή να προχωρήσουμε… και μετά????
Μετά έγινε Δήμαρχος!!!!!!
Και όλα ξεχάστηκαν η Αιγιάλεια, το Διακοπτό, οι δημότες τα προβλήματα… και ήρθαν τα παράπονα, τα προβλήματα, η απραξία, τα σκουπίδια.
Χάθηκαν οι υπηρεσίες, η εξυπηρέτηση, αυξήθηκαν τα τέλη το Νερό έγινε Νεράκι και ο δημότης είναι αναγκασμένος να πηγαίνει στο Αίγιο για την εξυπηρέτησή του… έξοδα, χρόνος, δυσκολία μετακίνησης ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!!
Δρόμοι γεμάτοι χόρτα, δέντρα ακλάδευτα, φωτισμός ανύπαρκτος, φίδια, ποντίκια, σκυλιά, γάτες, σκουπίδια!!! Δρόμοι απροσπέλαστοι… κάνε μια αίτηση, στείλε μια απόφαση του συμβουλίου… Φέξε μου και Γλίστρησα!!!
Και τώρα?? Αδιέξοδο.. Πάνε τα σκουπίδια του Δήμου, Ο εξοπλισμός, οι υπάλληλοι… Τρεις και ο Κούκος!! Ηλεκτρολόγος άφαντος, Υδραυλικός ανύπαρκτος, Αντιδήμαρχος σπανίως εμφανιζόμενος… λύση καμία, πίστωση καμία, δυστυχώς δε βάφονται έτσι τα αυγά!
2.200 Διακοφτίτες μόνιμοι κάτοικοι, 5.000 παραθεριστές και 250.000 διερχόμενοι με τον Οδοντωτό τουρίστες θαυμάζουν τα έργα σας… Μια αφίσα για τις γιορτές του Οδοντωτού και από κάτω 2 τόνοι σκουπίδια και καμιά 10αριά αδέσποτα!!

Φίλε Θανάση αν και μπορώ να γράφω σελίδες θα σταματήσω για να σου πω αντίο… Αντίο κύριε Δήμαρχε λυπάμαι αλλά δε θέλω να κάνω τον Πρόεδρο… Αγαπώ το χωριό μου και ήθελα να είμαι Πρόεδρος.
Δυστυχώς όμως σε κουτσό άλογο ποντάραμε.
Φεύγω λοιπόν παραδίδοντας τη σφραγίδα και τα κλειδιά της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού αλλά όχι και το Διακοπτό… να είσαι σίγουρος εμείς αγαπάμε το χωριό μας και θα είμαστε πάντα εδώ τιμητές της εμπιστοσύνης των πατριωτών μας και σίγουρα θα βρούμε τον άξιο Δήμαρχό μας.
Εσύ που μένεις φρόντισε φεύγοντας από το Δημαρχείο ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Φιλικά
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ
Βασίλης Σταυρόπουλος


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ · ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr