background img
banner
banner

Με πάρτι στην άμμο γιόρτασαν το 17ο τουρνουά

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ BEACH VOLLEY ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ

Με την δεδομένη ετήσια επιτυχία του και την φήμη του να εξαπλώνεται σε άλλες μακρινές περιοχές, το φετινό τουρνουά beach volley στον Ελαιώνα, δικαίωσε τις μεγάλες απαιτήσεις σε οργάνωση και θέαμα, πρόσφερε ποιότητα, αγωνία και συγκινήσεις στους θεατές, που ξεπέρασαν τους 350.
Οι 95 συνολικά αγώνες δεν στάθηκαν αρκετοί για να …χορτάσουν το πεινασμένο για θέαμα πλήθος.
Η ώρα των τελικών, περιείχε μια ξεχωριστή «συνταγή» σε συναγωνισμό, ανατροπές σε σκορ, χάι λάιτ εικόνες κοντά και μακριά από το φιλέ. Μόνιμο το χειροκρότημα ενθάρρυνσης και αποζημίωσης των διαγωνιζόμενων, που ξεχώρισαν στα προκριματικά για να καταλήξουν στον τελικό.
Ένα βήμα πριν το έπαθλο, δυο νίκες πριν τους πανηγυρισμούς, ήσαν οι αντίπαλοι, για να ξεχωρίσουν στο φινάλε οι ικανότεροι, αλλά και πιο τυχεροί.


Οι πρωταθλητές των κατηγοριών

Πρωταθλητές για την κατηγορία των μικρών 3Χ3 αναδείχτηκαν οι “CROSS FIRE” που νίκησαν τους “ELAION HEAT” με 2-0 σετ. Τρίτοι τερμάτισαν οι “ANONYMOUS”, οποίοι πήραν το χάλκινο μετάλλιο.
Στην κατηγορία γυναικών 2Χ2 η ομάδα “GUCCI” κατάφερε να κερδίσει την ομάδα “NO NAME” με 2-0 σετ. Έτσι στέφτηκαν πρωταθλητές για το 2018. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι «ΑΓΓΕΜΑΡ». Τέλος, στην κατηγορία ανδρών 2Χ2 που έκλεισε και την ημέρα των τελικών είχαμε την χαρά να απολαύσουμε δυο ομάδες εξαιρετικές που προσέφεραν στο κοινό στιγμές πραγματικής απόλαυσης! Πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ που νίκησαν τους THREE PEAT με 2-1 σετ. Τρίτοι τερμάτισαν τα ΚΑΡΑΜΕΛΑΚΙΑ.
Οι πρώτοι κάθε κατηγορίας πήραν κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και μία μπάλα. Και οι δεύτεροι πήραν ασημένιο μετάλλιο.


Ευχαριστίες από τον σύλλογο

«Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλα τα παιδία τόσο για την συμμετοχή τους όσο και για το ήθος τους και την εν γένει συμπεριφορά τους καθ’ όλη την διάρκεια των 95 αγώνων!!
Φέτος συμμετείχαν 36 ομάδες (16 ανδρών 2Χ2 – 13 γυναικων 2Χ2 και 7 παιδιών 3Χ3). Καλό καλοκαίρι σε όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας κατά την διάρκεια των τουρνουά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!
Σημείωση: Το όμορφο γήπεδό μας λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου από το πρωί μέχρι και τις δύο την νύχτα γιατί είναι εφοδιασμένο με έξι προβολείς. Καθημερινά περνάνε από αυτό 80-100 άτομα για να παίξουν ή να παρακολουθήσουν τις αθλητικές δραστηριότητες».


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr