background img
banner
banner

Σημαντικές παρεμβάσεις στην παραλία Άκολης

ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ!

Στόχο να κάνουν και πάλι την παραλία Άκολης την δημοφιλέστερη της περιοχής έχουν βάλει τα μέλη του συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ροδοδάφνης. Ο «επίγειος παράδεισος» της Άκολης αποκτά και πάλι άλλη δυναμική προσέλκυσης επισκεπτών, χάρη στις εύστοχες παρεμβάσεις καθαρισμού, καλλωπισμού αλλά και εξασφάλισης όλων εκείνων των παροχών και των υποδομών που μετατρέπουν την παραλία στον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό.

Σημαντική συμβολή στην όλη προσπάθεια έχει ο άριστος προγραμματισμός αλλά και η προσωπική εργασία μελών του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας. Το τελευταίο διάστημα εντείνονται οι παρεμβάσεις με πρωτοβουλία του προέδρου Γιώργου Παλαιολογόπουλου, καθώς έγινε αντικατάσταση στα σπασμένα παγκάκια, αποκομιδή κλαδοδεμάτων από την παραλία Άκολης, την Άβυθο και τον Άγ. Γεώργιο Ροδοδάφνης, ενώ την Παρασκευή τοποθετήθηκε και ο διάδρομος για Άτομα με Αναπηρίες με τον ειδικό μηχανισμό μεταφοράς. Επίσης, δημιουργήθηκε η βάση με τσιμέντο για την καμπίνα που θα εξυπηρετήσει τους λουόμενους. Έμπρακτο είναι το ενδιαφέρον για την περιοχή και του προέδρου του ΝΠΔΔ του δήμου και πρώην προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτη Ανδριόπουλου.

Επίσης, παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η προσφορά του αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ροδοδάφνης Μιχάλη Δημόπουλου ο οποίος με αρκετές ώρες προσωπικής εργασίας έχει βοηθήσει στο να εκτελεστούν έργα που κάνουν τη διαφορά στην περιοχή.

Θα… ξαναπρασινίσει ο χώρος γύρω από το beach volley

Πιο πρόσφατη περίπτωση η διαμόρφωση που έγινε στις ντουζιέρες της παραλίας με την τοποθέτηση βότσαλου από τον ίδιο ΄΄ώστε να μην είναι εστία μόλυνσης και να χρησιμοποιούνται άφοβα από τους λουόμενους΄΄, όπως κ. Δημόπουλος ανέφερε στο protionline.gr τονίζοντας πως πλέον θα υπάρχει η ίδια εικόνα για όλες τις ντουζιέρες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις εργασίες που εκτελούνται, τις οποίες επιβλέπει προσωπικά, στον περιβάλλοντα χώρο του beach volley.

Όπως έκανε γνωστό, ΄΄προχωρήσαμε σε αποψίλωση και επανασπορά του γκαζόν, τοποθετήθηκαν τα υπόγεια μπεκ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα περιφραχτεί ο χώρος με πλαστικό φράχτη ώστε να προστατευτεί και να φυτρώσει το χόρτο. Στόχος μας είναι να πρασινίσει και πάλι αυτό το όμορφο σημείο της Άκολης που παραμένει ξερό τα τελευταία 7-8 χρόνια. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα έχει επιτευχθεί ως το τέλος Ιουνίου΄΄.

Με αγάπη για τον τόπο…

Σημειώνεται πως ο κ. Δημόπουλος είναι αυτός που αναλαμβάνει να διαμορφώσει κάθε Χριστούγεννα, τα τελευταία χρόνια, την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Άβυθο σε ένα αξιοθαύμαστο γιορτινό παρκάκι που χαίρονται μικροί και μεγάλοι. Όλο τον υπόλοιπο χρόνο όμως συνεχίζει να μεριμνά για την πλατεία καθώς εθελοντικά έχει αναλάβει να κόβει το χόρτο μία φορά την εβδομάδα. Μάλιστα, δεν κρύβει τη χαρά του στo protionline.grκαθώς η εν λόγω πλατεία μπήκε στο πρόγραμμα του δήμου ώστε να δημιουργηθεί νέα παιδική χαρά!

΄΄Ο τόπος μας χρειάζεται αγάπη και προσωπική μέριμνα και όλοι οφείλουμε να τον φροντίζουμε και να προσφέρουμε όσο και όπως μπορούμε΄΄, αναφέρει.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr