background img
banner
banner

Παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του δήμου, με ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Αιγιαλείας. Στην τακτική συνεδρίασή της, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 11 Αυγούστου, ελήφθησαν ομόφωνες αποφάσεις με σκοπό τη βελτίωση των σχολικών κτιρίων ούτως ώστε οι χώροι να είναι καθ’ όλα έτοιμοι σε έναν μήνα, οπότε και θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά.

Πρόκειται για την ικανοποίηση αιτημάτων των διευθυντών των εν λόγω σχολείων, που αφορούν εργασίες και παρεμβάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν τις συνθήκες μέσα στις σχολικές μονάδες, για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στo Protionline.gr, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Ελευθεριώτης, ΄΄αποφασίσαμε επισκευαστικές εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Σελιανιτίκων αλλά και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, επιχορήγηση του Νηπιαγωγείου Αβύθου για δημιουργία αίθουσας και αγορά κλιματιστικού, καθώς και για την επισκευή πόρτας εισόδου και κιγκλιδώματος στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου΄΄.

Ποιες εργασίες θα εκτελεστούν

Ειδικότερα, για τα δύο Δημοτικά Σχολεία εγκρίθηκε κονδύλι, ούτως ώστε να γίνει βάψιμο και αποκατάσταση φθορών στους εξωτερικούς τοίχους, επιδιόρθωση στις υδρορροές του υπόστεγου και αποκατάσταση οροφής στις τουαλέτες μαθητών για το Δημοτικό Σχολείο Σελιανιτίκων και επισκευές στο υπόστεγο και επισκευή εξωτερικής πόρτας (κολόνες στήριξης) στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.

Στο Νηπιαγωγείο Αβύθου, για τη δημιουργία αίθουσας και την αγορά κλιματιστικού εγκρίθηκε το ποσό των 1.000 ευρώ. Εκτός από την προμήθεια κλιματιστικού θα γίνει και υδροχρωματισμός της νέας αίθουσας.

Τέλος, επελέγη η χαμηλότερη προσφορά ώστε να πραγματοποιηθεί επισκευή πόρτας εισόδου και κιγκλιδώματος στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr