background img
banner
banner

Για να αποφευχθούν τα φαινόμενα βλάβης και υποτίμησης της Ανατ. Αιγιάλειας…

ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Διευρύνει τη βάση της και οριστικοποιεί τις θέσεις της η Ανεξάρτητη Ανοιχτή Κίνηση Ανατολικής Αιγιάλειας που, όπως πρώτη έκανε γνωστό η «Π», προχωρά την δημιουργία υποψήφιου συνδυασμού για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Προχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε μία ακόμη συνάντηση μελών της Α.Α.Κ.Α.Α., ενώ επίκειται η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης και βέβαια η εκλογή του επικεφαλής που θα, όπως φαίνεται, θα είναι ένας εκ των τριών που θα προταθούν από κάθε Δημοτική Ενότητα, δεδομένου ότι στην Κίνηση συμμετέχουν κάτοικοι από Διακοπτό, Ακράτα και Αιγείρα.

Όπως επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου της Κίνησης, ΄΄η διευρυμένη αριθμητικά, γεωγραφικά, επαγγελματικά και με τη συμμετοχή αιρετών και νέων στελεχών Επιτροπή της Α.Α.Κ.Α.Α. συνεδρίασε σήμερα (προχθές) και εξέτασε διεξοδικά τη στάση της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατέληξε ότι, όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα επαφές με αιρετούς, φορείς, απλούς συνδημότες, αναδεικνύεται επιτακτική η ανάγκη αυτόνομης καθόδου στις δημαιρεσίες του Μάη του ‘19. Σκοπός να αποφευχθούν τα φαινόμενα βλάβης και υποτίμησης των κατοίκων της Ανατολικής Αιγιάλειας, και όχι μόνο, που συντελούνται συνεχώς από τις δύο προηγούμενες Καλλικρατικές δημοτικές αρχές΄΄.

Εκλογή επικεφαλής στην επόμενη συνάντηση

΄΄Με βάση αυτή την προοπτική, παρ’ ότι ο “Κλεισθένης”, όπως και ο “Καλλικράτης”, δε δίνουν εφόδια στις περιφερειακές κοινότητες και το Αίγιο κεντρικό σχήμα επιβάλλεται, καλεί όλους τους συνδημότες να αποδοκιμάσουν τους εμπαιγμούς και την υποτίμηση των ημιαστικών και ορεινών κοινοτήτων του Δήμου Αιγιάλειας και να αγωνιστούν όλοι μαζί για την αποκατάσταση της ισότιμης αντιμετώπισης των Αιγιαλέων΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της Κίνησης, που τονίζονται και τα εξής: ΄΄Στις επόμενες συγκεντρώσεις, που θα ανακοινωθούν άμεσα, θα συναντηθούμε για να επικαιροποιήσουμε την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, να συγκροτήσουμε τις Εκλογικές Επιτροπές και να εκλέξουμε τον/την Επικεφαλής΄΄.

Την Επιτροπή της Α.Α.Κ.Α.Α. αποτελούν οι Καλύβας Οδυσσέας, Κράθιο, Νικολάου Κώστας, Ποροβίτσα, Οικονόμου Κώστας, Διακοπτό, Φώτης Αποστόλης, Ακράτα, Ψαρράκος Γιάννης, Αιγείρα.

Φωτό Αρχείου


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr