background img
banner
banner

300 Αιγιαλείς μπροστά στους… 300 της Βουλής

ΔΥΝΑΜΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Οι κινητοποιήσεις για το Σκοπιανό με απώτερο στόχο να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται για ένταξη της ΠΓΔΜ σε NATO και Ε.Ε. κορυφώθηκαν την Κυριακή με το δυναμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, όπου εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων από πολλά μέρη της χώρας έκαναν το χρέος τους απέναντι στην Πατρίδα!

Στην εν λόγω κινητοποίηση συμμετείχε και η Ιερά Μητρόπολή μας, καθώς, έπειτα από σχετική απόφαση του Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου, μισθώθηκαν έξι λεωφορεία, τα οποία και μετέφεραν δωρεάν περισσότερα από 300 άτομα στην Αθήνα και συγκεκριμένα μπροστά από την Βουλή όπου «χτύπησε» για ακόμα μια φορά δυνατά η… καρδιά τής Μακεδονίας, η… καρδιά τής Ελλάδος!

Λίγο μετά τις 11π.μ. τα λεωφορεία από το Αίγιο, συνοδευόμενα από αρκετά Ι.Χ., αναχώρησαν από την οδό Κανελλοπούλου (στο ύψος της Δ.Ο.Υ.) με προορισμό την Αθήνα, με τους Αιγιαλείς να ανταποκρίνονται (και με το παραπάνω) στο προσκλητήριο του σεπτού Ποιμενάρχου, με σκοπό να δώσουν το δικό τους «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και να ενώσουν τις φωνές τους με εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος η οποία… ντύθηκε στα «γαλανόλευκα»! Μαζί με τους εκατοντάδες λαϊκούς στην Αθήνα μετέβησαν και περί τους 30 ιερείς από την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα αλλά και Μοναχές από την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βερίνου, που διασάλπισαν με όλη τη δύναμή τους προς κάθε κατεύθυνση ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελληνική!

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr