background img
banner
banner

Στις επάλξεις και τον παροπλισμό

Συμπαίκτες παλαιότερα στον Ηρακλή Ζαχλωριτίκων και την Δόξα Ελαιώνα ο Αργύρης Χριστόπουλος με τον Τάκη Τσιπουλάκο. Ο πρώτος εξακολουθεί να μάχεται στα γήπεδα, έχοντας μάλιστα να επιδείξει «χατ τρικ» την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Τάκης έχοντας κάνει χρέη προπονητή και με ιατρικές γνώσεις σαν διασώστης, είχε σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση της υγείας του Νάσου Αναγνώστου, όταν στο γήπεδο Ροδιάς του είχε γυρίσει η γλώσσα.

Οι δυο τους πήραν την ευκαιρία να πουν κάποιες φιλικές κουβέντες με τον παλιό τους αντίπαλο στην ομάδα της Ακράτας, Νίκο Αλέφαντο, έχοντας διαφορετικούς ο καθένας ρόλους στο γήπεδο της Ροδιάς.

Ο Αργύρης ποδοσφαιριστής της Δόξας Ελαιώνα, ο Τάκης γιατρός γηπέδου, ο Νίκος διοικητικό μέλος στην Αιγείρα / Ακράτα.
Από διαφορετικά πόστα συμφώνησαν τουλάχιστον πως κάποτε στα ερασιτεχνικά γήπεδα υπήρχε ποιότητα και …τσαγανό, καλύτερη …πάστα ποδοσφαιριστών, αν και στερούσαν από τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα που διδάσκονται στις προπονήσεις, όπως επίσης δεν είχαν διπλωματούχους προπονητές. Όλα αυτά τα αναπλήρωναν με το παραπάνω βασιζόμενοι στις δικές τους αξίες, παράγοντας θέαμα, δίνοντας …τροφή για να έρθει στο γήπεδο ο κάθε φίλαθλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr