background img
banner
banner

Στην αγκαλιά των αγγέλων 22χρονος Αιγιώτης

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

Στη γειτονιά των αγγέλων ταξιδεύει από το μεσημέρι της Παρασκευής 8/10 ένας 22χρονος Αιγιώτης. Ο Σάκης Αυγέρος από το Αίγιο, έχασε τη ζωή του, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο 182ο χλμ., εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη.

Η είδηση βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του άτυχου νέου αλλά και όλη την τοπική κοινωνία. Ο πατέρας του Γιώργος Αυγέρος είναι γνωστός από την επαγγελματική του ενασχόληση καθώς διαθέτει κατάστημα στο Αίγιο και ασχολείται με τις επιδιορθώσεις αγροτικών μηχανημάτων, ενώ η μητέρα του Αναστασία εργάζεται στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Ο νεαρός διέμενε και εργαζόταν στα Καμένα Βούρλα και το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ κινείτο με αυτοκίνητο στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της αερογέφυρας κοντά στο Καινούριο, ,με κατεύθυνση προς Αθήνα, το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, χτυπώντας και διαπερνώντας τις προστατευτικές μπάρες.

Ο άτυχος νέος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του έξω από το αυτοκίνητο, το οποίο μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα και στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η συγκεκριμένη στροφή, όπως λένε οδηγοί που χρησιμοποιούν τον παράδρομο, και όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, είναι πολύ επικίνδυνη και έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία. Ειδικά σε βροχερές μέρες γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Προανάκριση για τα αίτια που του τραγικού συμβάντος, διενεργεί το Α.Τ. Καμένων Βούρλων.

To protionline.gr εκφράζει στους γονείς και την αδελφή του άτυχου νέου, θερμά συλλυπητήρια…


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr