background img
banner
banner

Η Τέμενη… ένωσε την Πρωτομαγιά με το γλέντι!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ 450 ΑΤΟΜΑ

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε εν όψει Πρωτομαγιάς, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης “Η Ένωση” το βράδυ του Σαββάτου 30 Απριλίου. Στο “ραντεβού” στην αίθουσα του συλλόγου, ανταποκρίθηκαν περίπου 450 (!) άτομα, που πολύ γρήγορα έγιναν μία μεγάλη ενιαία παρέα, χορεύοντας και γλεντώντας μέχρι το πρωί!

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11:30 το βράδυ και πολύ γρήγορα η αίθουσα του Συλλόγου που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο κέντρο του χωριού, γέμισε από κόσμο. Όσοι βρέθηκαν εκείνη την νύχτα στο πρωτομαγιάτικο γλέντι της “Ένωσης” θα το θυμούνται για πολύ καιρό, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν στ’ αλήθεια εορταστική, φανερώνοντας την ανάγκη του κόσμου για διασκέδαση. Ο σύλλογος είχε φροντίσει να υπάρχουν σουβλάκια, αναψυκτικά και ποτά, ενώ διεξήχθη και λαχειοφόρος αγορά, κληρώνοντας πλούσια δώρα διαφόρων καταστημάτων και χορηγών της εκδήλωσης.

Το γλέντι “άναψε” για τα καλά, όταν περίπου στις 12.00 τη νύχτα, ξεκίνησε ζωντανή μουσική από λαϊκοδημοτική ορχήστρα η οποία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό μέχρι τις 7.00 το πρωί (!) δίνοντας το στίγμα, του πόσο επιτυχημένη ήταν η τοπική εκδήλωση. Τον καλύτερο εαυτό τους – όπως πάντα – έδωσαν το “δίδυμο” της διασκέδασης, Τούλα Κατσιβάλη και Κώστας Σωτηρόπουλος. Ο κόσμος είχε ανάγκη την διασκέδαση, το χορό, τη ξεγνοιασιά κι εκείνοι τους τα πρόσφεραν με τον μοναδικό τους τρόπο! Και επειδή πάντα πρέπει να αναφέρονται οι συντελεστές μιας επιτυχημένης μουσικής βραδιάς…. Τους δύο καλλιτέχνες συνόδευσαν : ο Σωτήρης Κόκορης στο κλαρίνο, ο Αντώνης Σπηλιόπουλος στα πλήκτρα, ο Νίκος Δημητρακόπουλος στο μπουζούκι, ο Θωμάς Χάιδος στην κιθάρα, και ο Φάνης Καΐτσας στα τύμπανα, ενώ τον ήχο επιμελήθηκε ο Νίκος Μανέτας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος, περιχαρής, δήλωσε στο protionline.gr για την ξεχωριστή βραδιά: “Μέσα σε μία εβδομάδα, με τον Σύλλογο μας, μπορέσαμε και φέραμε εις πέρας δύο πολύ πετυχημένες εκδηλώσεις και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Και το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της Πρωτομαγιάς και το “Κάψιμο του Ιούδα” (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ήταν δύο βραδιές που όχι μόνο θεωρούνται άκρως εντυπωσιακές, αλλά και πλήρως επιτυχημένες από κάθε άποψη. Είχε πολλά χρόνια να συμβεί κάτι τέτοιο στο χωριό μας. Ήταν δύο υπέροχες εκδηλώσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας για τα όμορφα δώρα τους και όλο τον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε βήμα και είναι δίπλα μας, σε ό,τι και αν κάνουμε. Ο κόσμος είναι αυτός που μας δίνει δύναμη να υλοποιούμε αυτά που αγαπάμε και να προσφέρουμε τα μέγιστα στον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε”, δήλωσε πολύ συγκινημένος και με θετικό τρόπο συναισθηματικά φορτισμένος ο κ. Σωτηρόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr