background img
banner
banner

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Ανακατατάξεις, απουσίες και πρόεδρος ο Δημήτρης Ντερντές

Ο Δημήτρης Ντερντές εξελέγη πρόεδρος στον Εμπορικό, Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ., στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης μετά τις τελευταίες παραιτήσεις προέδρου και αντιπροέδρου.

Να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση δεν παρέστησαν οι παραιτηθέντες από τις θέσεις προέδρου και αντιπροέδρου κ. Παπαδόπουλος και Κουλούρης αντίστοιχα, οι οποίοι παρέδωσαν τα κλειδιά του γραφείου του Συλλόγου με δικαστικό επιμελητή. Ακόμη, δεν παρέστη ο Γιώργος Αλεξόπουλος.

Κενές παρέμειναν οι θέσεις αντιπροέδρου και ταμία, μάλιστα για την τελευταία προοριζόταν ο κ. Ντερντές ωστόσο κρίθηκε πως πρέπει να προταθεί για πρόεδρος, αξίωμα στο οποίο εξελέγη με τέσσερις θετικές ψήφους. Δύο άτομα ψήφισαν «παρών». Γραμματέας του Συλλόγου είναι η Ντία Παναγοπούλου και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι παραμένουν απλά μέλη του Δ.Σ.

΄΄Με πλήρη συναίσθηση των πράξεών μας για να μπορέσουμε να δώσουμε λειτουργία στον σύλλογο να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, προχωρήσαμε σε συγκρότηση. Οι πρώτες ενδείξεις όμως φανερώνουν ότι ο Σύλλογος βρίσκεται στην πιο απελπιστική κατάσταση αφού από οικονομικής πλευράς βρίσκεται στα «τάρταρα». Δυστυχώς, «τρέχουν» προγράμματα που θα τα χάσουμε. Θα καταβάλουμε μία ύστατη προσπάθεια μήπως μπορέσουμε να δώσουμε ένα «φιλί ζωής» στον Σύλλογο, με ελάχιστες πιθανότητες αλλά τουλάχιστον δεν θα εγκαταλείψουμε. Θα δώσουμε και την τελευταία μας μάχη με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει΄΄, ήταν τα λόγια της κ. Παναγοπούλου όταν ανέλαβε.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr