background img
banner
banner

Το υπόστρωμα δεν ανήκε στην εργολαβία

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΟΔΙΑΣ

Η κατάσταση συγκεκριμένων αθλητικών χώρων του δήμου Αιγιαλείας ήταν το αντικείμενο τοποθετήσεων δύο δημοτικών συμβούλων στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Γιώργο Κουβαρά στο γήπεδο της Ροδιάς και την εξέδρα που επρόκειτο να τοποθετηθεί, ενώ ο Παναγιώτης Μαρινόπουλος εξέφρασε την αναγκαιότητα εργασιών στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβαράς είπε ότι για την τοποθέτηση της εξέδρας στο γήπεδο της Ροδιάς, έπρεπε να φτιαχτεί τσιμεντένιο υπόστρωμα το οποίο είχε προβλεφθεί από την Τεχνική Υπηρεσία και δεν έγινε ποτέ ώστε να τοποθετηθεί το υπόστεγο. Έτσι, όπως είπε, ΄΄την εγκατέστησαν στο παλιό γήπεδο του μπάσκετ. Θα μπορούσαν να βάλουν και δύο μπασκέτες για να είναι ένα άρτιος ολοκληρωμένος χώρος στη Ροδιά΄΄, είπε προσθέτοντας: ΄΄Τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας από τη στιγμή που δεν μπήκε το υπόστρωμα; Αυτό είχε κοστολογηθεί. Πού είναι τα χρήματα αφού δεν φτιάχτηκε ποτέ;΄΄.

Ερωτηθείς από το protionline.gr για το γήπεδο της Ροδιάς, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παναγιώτης Ανδριόπουλος, σημείωσε: ΄΄Ο κ. Κουβαράς είχε κάνει την ίδια ακριβώς ερώτηση και στα δύο προηγούμενα συμβούλια και θεώρησα σωστό να μην απαντήσω κάτι στο οποίο έχω ήδη τοποθετηθεί. Όσον αφορά τις κερκίδες, ήταν προμήθεια και όχι έργο. Ίσως ο κ. Κουβαράς να έχει μπερδευτεί. Επειδή ο εργολάβος ζήτησε μια παράταση για τις προμήθειες που αφορούν τις κερκίδες, διότι δεν είχαν κατασκευαστεί οι βάσεις, οι οποίες ήταν δική μας υποχρέωση να γίνουν, με κεφάλαια του Νομικού Προσώπου. Αυτές οι βάσεις, δεν λογίζονταν στη διαδικασία του διαγωνισμού, ήταν μόνο προμήθεια. Προφανώς, η ερώτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, προέκυψε από την άγνοια του ότι δεν έφταιξε ο εργολάβος για την καθυστέρηση΄΄.

Η επιλογή έγινε κατόπιν συνεννόησης – Οι κερκίδες μετακινούνται

Όσον αφορά για τον συγκεκριμένο χώρο στο γήπεδο μπάσκετ του χωριού της Ροδιάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, είπε: ΄΄Η επιλογή του σημείου έγινε κατόπιν συνεννόησης με την διοίκηση της τοπικής ομάδας, αλλά και με τους ανθρώπους της κοινότητας. Εάν έμπαιναν σε εξωτερικό χώρο του γηπέδου και στην απέναντι πλευρά που υπάρχει όντως διαθέσιμος χώρος, θα ήταν εύκολη… λεία για να γίνει “στόχος” καταστροφών, βανδαλισμών και κλοπών, καθώς μιλάμε για μία μεταλλική κατασκευή. Επιλέξαμε να τοποθετηθούν στο γήπεδο μπάσκετ που αφενός, είναι ένας χώρος που δεν χρησιμοποιείται για καμία δραστηριότητα εδώ και πολλά χρόνια, αφετέρου οι κερκίδες θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν, αφού είναι λυόμενη κατασκευή. Εμείς βέβαια, θα φτιάξουμε μία αρκετά καλή συνολική περίφραξη, προκειμένου να προστατευθεί ο χώρος, σε κάθε περίπτωση΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr