background img
banner
banner

Πέντε αδέσποτα της Αιγιάλειας θα κοιμούνται στα ζεστά…

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΟ 18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Άλλη μια ημέρα υιοθεσίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια». Αυτή τη φορά τα μέλη του Συλλόγου και σκυλάκια της Αιγιάλειας που… έψαχναν να βρουν το δικό τους σπίτι, φιλοξενήθηκαν στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου και πέντε από αυτά θα κοιμούνται πλέον στα ζεστά και θα έχουν αποκλειστική φροντίδα και κάποιον να τα… κακομαθαίνει, αφού υιοθετήθηκαν!

΄΄Οι μέρες υιοθεσίας είναι πολύ σημαντικές, καθώς αποτελούν ένα άμεσο μέσο, οι άνθρωποι που σκέφτονται να βάλουν ένα τετράποδο φίλο στο σπίτι τους, να τον δουν από κοντά, να συζητήσουμε και να λάβουν την σωστή απόφαση. Ο δήμος μας απαριθμεί πάνω από 5.000 αδέσποτα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να βρούμε σπίτι για όλα, αλλά αξίζει κάθε προσπάθεια για όσα βρουν σπίτι. Γι’ αυτό θέλαμε να ευχαριστήσουμε το 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου και τον διευθυντή του Αθανάσιο Γρίβα, ο οποίος μας προσέγγισε και ζήτησε να διοργανώσουμε μέρα υιοθεσίας στο σχολείο, τους καθηγητές, τα παιδιά που βοήθησαν, αλλά και για τις τροφές που μάζεψαν. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία της την Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Λουκία Κεφαλογιαννη΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Φιλοζωικού Συλλόγου.

Αρωγός ξανά ο αντιδήμαρχος

Και βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτή τη δράση, ο αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, για τον οποίο ο σύλλογος επισημαίνει τα ακόλουθα: ΄΄Ο… συνήθης ύποπτος Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο οποίος για δύο ημέρες πηγαινοερχόταν στην Αθήνα και μετέφερε διαφορετικά σκυλάκια. Ξέρετε, η μεταφορά είναι πολύ βασική για τόσα σκυλάκια και δύσκολο για εμάς να βρούμε τα χρήματα αλλά και το βαν για να ανεβάζουμε τόσα σκυλάκια κάθε φορά στην Αθήνα. Έτσι λοιπόν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά τον αντιδήμαρχο και τον δήμο Αιγιάλειας που μας διευκολύνουν και στέκονται αρωγοί σε αυτή την προσπάθειά μας΄΄.

Νέο διήμερο υιοθεσίας το προσεχές Σαββατοκύριακο

Και καταλήγει: ΄΄Να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές, οι οποίοι είναι παρόντες κάθε φορά και προωθούν τα σκυλάκια μας με τόση θέρμη. Εννοείται, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους ήρθατε να μας ενισχύσετε και εσάς που φύγατε με ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας. Είναι μια συλλογική προσπάθεια, που αξίζει τον κόπο για να βρουν σπίτι αυτά τα πλάσματα. Τα ξαναλέμε αυτό το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου στο ΒΟΟTLEG, στον Χολαργό (Φανερωμένης) με τα υπέροχα σκυλάκια μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr